Napi friss

Auksz Éva és Őze Áron 14 év után házasodnak össze – A színész megható dologgal készül a nagy napra

 A színész-rendező részleteket árult el közelgő esküvőjükről.

Őze Áron idén augusztusban vezeti oltár elé Auksz Évát. „Az egyházi ceremónia az angyalföldi evangélikus templomban lesz, utána pedig szűkebb családi körben hajózni fogunk a Dunán. A polgári szertartás is itt lesz majd. Én egy palackpostát is a vízbe dobok majd, ezzel szimbolikusan üzenve a szüleimnek, akik már nem tudnak velünk lenni – avatott be a közelgő esküvő részleteibe Őze Áron a Mokkában. – Az esküvőnkben az lesz különösen jópofa még, hogy Éva tanúja a nagyfiunk, Hunor lesz, aki a párom első házasságából született. Ő a nevelt fiam, aki hatéves kora óta az életem része” – magyarázta a színész, akinek Évával egy közös fia is van, Nimród. Az esküvő után a pár nászútra is megy, de nem egyedül. Velük tartanak majd fiaik is, így a romantikus utazás igazából egy családi vakáció lesz.

A két művész hosszú ideje alkot egy párt, hiszen már tizennégy éve együtt vannak. Ez egyébként kisebb fajta csoda, ugyanis megismerkedésük elején egyáltalán nem voltak szimpatikusak a másiknak. „Egy társulatban nőttünk fel, eleinte nem kedveltük, sőt nem bírtuk elviselni egymást. Ő engem egy nagyképű, elkényeztetett hülye gyereknek tartott, én pedig cicatalpú leányzóként tekintettem rá” – emlékezett vissza a dunaújvárosi Bartók Színház igazgatója. Aztán a különféle produkciók során apránként közeledni kezdtek egymáshoz, és lassacskán szerelem szövődött közöttük, ami máig kitart, és amit hamarosan hivatalosan is megpecsételnek majd.

Mint a művészpárok annyiszor, ők is gyakran megkapják a kérdést: hazaviszik-e a munkát. „Mi otthon ’csak’ egy átlagos pár vagyunk, egy férfi és egy nő, aki kölcsönösen építi egymást. Beszélünk szakmáról, de előtérben a magánéletünk van – világított rá Őze Áron, aki azt is hozzátette, pusztán tanácsokkal segítik egymást. – Nincs köztünk rivalizálás, ez nagyon fontos. Nálunk mindkettőnknek megvan az önálló és az egyéni útja, ehhez művészemberekként ragaszkodunk is, és ez mindig természetes is volt mindkettőnk számára.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!