Napi friss

Reviczky Gábor: „Sokáig egy olyan házban laktam, ahol egy szellem is élt”

Egy felmérés szerint minden ötödik ember hisz a szellemekben, és sokan vannak olyanok, akik állítják, találkoztak is velük.

Balázs Klári

„Két nappal azután, hogy elment szegény Rózsika néni, Gyuri nagynénikéje, épp mentem a kád felé, amikor egyszer csak hirtelen magától folyni kezdett a víz! Utána heteken át éreztem, hogy Rózsika velünk van, többször finoman megérintette a vállamat. Tudtam, hogy azt mondja, ezentúl már csak én vagyok Gyurinak, vigyázzak rá.”

Baby Gaby

„Kétszer is a saját szememmel láttam szellemeket: karácsonykor a feldíszített fa mellett imbolygó emberi árnyakat láttam, pedig nem volt ott senki.”

Reviczky Gábor

„Sokáig egy olyan házban laktam, ahol egy szellem is élt. A ház egy beteg asszonyé volt, aki ott is halt meg, egy sarokban, a kemence mellett, az volt a kedvenc fekvőhelye. Éppen ahol érzékeltem őt. Ő járt vissza évekkel később is.”

Rubint Réka

„Egyik este Lara nézett mereven egy pontra, ahol én semmit sem láttam. Azt mondta, ott egy bácsi, majd odalépett, és elkezdte simogatni a levegőt. Hátborzongató élmény volt. Később egy fotón megmutatta, hogy Norbi nevelőapját látta.” Egy másik alkalommal Lara a dédijét látta, akivel szintén sohasem találkozhatott.

Gregor Bernadett

Édesanyját és édesapját is elvesztette, azonban a színésznő hisz abban, hogy továbbra is vigyáznak rá. „A szeretteim nem a föld alatt vannak, a lelkük valahol máshol él. Rengeteg energiát kapok odafentről, és ha valami baj ér, azonnal jön a segítség. Tudom, hogy a drága szüleim szellemei vigyáznak rám.”

Kiemelt kép: RTL/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!