Napi friss

Farm VIP-botrány: Ország-világ előtt hurcolták meg Mischinger Petit

Szorcsik Viki úgy állította be az exatlonost, mintha fizikai bántalmazó lenne.

Noha nem a kecskék terelése volt a héten a legnehezebb kihívás a TV2 műsorában, a versenyzők között eluralkodott a káosz ennél a feladatnál. Vajtó Lajos és Dudás Miki összefeszülése a versenyszerűségen csak a kezdet volt, Mischinger Peti és Szorcsik Viki vitája ugyanis durván elfajult. Olyannyira, hogy a farmgyűlésen a színésznő a következőket mondta az exatlonosról: „Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot, és féljünk egymástól! Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől, hogy fizikailag bántalmazna. Én nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert éppen rossz pillanatban kapom el őt” – mondta a színésznő, aki mindemellett úgy érzi, Peti a nőiességében is porig alázta, amiért elfogadhatatlan stílusban beszélt vele.

Peti egy percig sem tagadta, bánja, hogy felemelte a hangját, ugyanakkor hozzátette, azontúl, hogy kiabált, nem emlékszik arra, hogy csúnya szavakat használt volna. De hogy is emlékezne, ha ilyen nem történt? Legalábbis az adást figyelmesen végignézve, az egykori exatlonos azontúl, hogy szólt, Miki ne hajtsa, Viki pedig ne ijesztgesse egy fahusánggal a kecskéket, mert szétszélednek, mindössze annyi csúszott ki a száján, hogy „Mosd ki a füled!”, miután a színésznő félrehallott valamit, és Miki helyett Vikit értett. Petivel ellentétben a színésznő viszont nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel illette az exatlonost, amit ugyanabban a stílusban aztán hosszú percekig folytatott. Majd Dudás Mikinek kezdett dühöngeni. „Szégyellje magát, aki úgy beszél egy nővel, mint egy utolsó senkiházival! Iderohanok, hogy segítsek, és akkor leugat? – háborgott a színésznő, majd a távolból Petinek kiabált. – Ki a f*** vagy te, hogy így beszélsz velem? Te hülye gyerek! Hogy beszélsz velem kamerák előtt? Szerinted ezt hagyni fogom? Hát kapjál már a fejedhez, tesó! – őrjöngött, majd Peti után dobta a kezében lévő husángot, és folytatta. – Mit képzel ez magáról? Hogy ki ő, az atyaúristen? Vagy ki? Gyökér! Szétverem a fejét ennek a csávónak!”

Mindezekre Peti akkor csak annyit reagált, hogy „Viselkedjél!”, a színésznő mégis úgy érzi, az exatlonos vetette el a sulykot. Csapattársa bocsánatkérését sem fogadta el, noha az ő dühkitörését össze sem lehet hasonlítani Peti kiabálásával. Nem beszélve a fizikai bántalmazásról, amit a husánggal kis híján ő követett el, és nem más. Az esti farmgyűlésen mégsem Viki, hanem Peti kapta a legtöbb szavazatot, de nem a vitájuk, hanem az irányítása alatt elvesztett két feladat miatt, így neki kellett párbajoznia, majd távoznia a műsorból. A balhé kapcsán a csapat legtöbb tagja hátralépett, mondván, nem voltak ott a történteknél. Viki rágalmazó szavai kapcsán sem állt fel senki, hogy megvédje az exatlonost. Egyedül Schobert Norbi fogalmazta meg, mennyire rossz a színésznő által generált feszültségben élnie. „Komoly mondatok hangzottak el, ez Viki szubjektív valósága – mondta a gyűlésen Mischinger Peti. – Hogy valójában mi az objektív tény, azt talán majd a csapat eldönti. Én azt gondolom, nehéz úgy nőiességében megbántani valakit egy fölemelt szóval, hogy lényegében reggel, délben, este kocsisokat megszégyenítő vulgáris stílusban szentségel, folyamatosan elégedetlenkedik, kiabál keresztbe-kasul mindenkivel. Az, hogy fölemeltem a hangomat, valóban nem elfogadható, de ez nem a nőiességében való megsértés” – zárta le a témát az exatlonos.

Kiemelt képek: tv2play.hu 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!