A hazai hírességek közül kétségtelenül ő az egyik legjobb szakács, mégsem volt rest visszaülni az iskolapadba, hogy cukrászvégzettséget szerezzen. „Szerintem tanulni sosem késő. A profilomba is vágott, hisz úgy alakult, hogy végül a gasztronómia lett a foglalkozásom, és ilyenkor azért a főzés mellett nem árt tisztában lenni a cukrászati alapismeretekkel sem. Nekem a sütés stresszoldó tevékenység. Nálunk mindenki édesszájú, Győző örült a legjobban, hogy iskolába jártam. Evelinnel együtt végeztük el a képzést Salgótarjánban – mesélte Bea asszony a Storynak. – Imádtam, de az nehéz volt, amikor angolul is vizsgázni kellett. Sokat tanultam, és nem szégyellem, nem ment minden elsőre. A dobostortának többször is nekifutottam, és a vizsgára készített dísztortámmal sem voltam maradéktalanul elégedett, de az oktatók megdicsértek.”
Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu