Napi friss

Meglepő változások történtek a legértékesebb celebek listáján

Van, aki élre tört, más óriásit zuhant.

A Forbes magazin kilencedik alkalommal állította össze a legértékesebb hazai celebek listáját. Majka áll a dobogó legfelső fokán – tavalyhoz képest négy helyet ugrott előre –, míg Sebestyén Balázs második helyre került. Rúzsa Magdi lett a harmadik, aki tavaly hat hellyel hátrébb szerepelt a listán. Till Attila viszont nagyot zuhant, ő a tavalyi hatodik helyéről a tizenhetedikre vándorolt, és Csobot Adél lett a sereghajtó. A fiatal énekesnőről egyébként azt írják, hogy márkaegészség-indexe szerint nála minimális túlsúlyban van a negatív hangvételű tartalom és kommentek aránya, emiatt nem tud előrébb lenni a listán. A pozitív és negatív tartalmak arányát elemző márkaegészség-indexet is figyelembe véve, Fördős Zé hajszállal beelőzte a második legkedveltebb Rúzsa Magdit és a most csak harmadik Borbás Marcsit.

Nagy visszatérőket is köszönthetünk a legértékesebb celebek körében: D. Tóth Kriszta és Schobert Norbi ismét felkerült a listára. De míg előbbi a szakmai zsűri és a Forbes szerkesztőségi pontjaira is támaszkodó leghitelesebb celeb kategória nyertese, addig a fitneszguru és felesége, Rubint Réka a legmegosztóbb hazai hírességek lettek. Új szereplőként szerepel a celebek listáján Szabó Zsófi és Rácz Jenő.

A módszertanról

A Forbes módszertana hat kategóriában osztályozta a celebeket egy 1-től 10-ig terjedő skálán: ismertségük, láthatóságuk, kedveltségük, hitelességük, pénztermelő képességük és online jelenlétük került mérésre – ezek átlaga adja az úgynevezett Forbes-Celebindexet, ami egy-egy szereplő énmákájának értékét mutatja.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!