Napi friss

Eljegyezték a Dancing with the Stars csinos táncosát?

Néhány hete titokzatos ékszer tűnt fel az ismert táncos gyűrűsujján. Nem csoda, hogy máris többen eljegyzésről pletykálnak…

Szőke Zsuzsanna februárban egyedülállóként utazott ki egy luxushajóra táncolni Köcse György partnereként. Szívesen ismerkedik, a társát azonban, mint mondja, nem egy óceánjárón szeretné megtalálni. Igyekszik megmutatni, hogy lassan öt hónapja milyen gyönyörű helyeken jár, ám arról most először beszél, mi zajlik a lelkében, amióta elhagyta Magyarországot. Sokan tévesen gondolják, hogy egy olyan tizenkét emeletes luxushajón dolgozni, ahol Zsuzsi is táncol, minden a nyaralásról, a csillogásról és a buliról szól. „Bár az igaziba a világ bármely pontján belefuthatunk, itt, a hajón annyi a nehézség, hogy csak időszakosan tartózkodnak az emberek. Amint lejár a szerződés, mindenki hazatér, így elég nehéz hosszú távon fenntartani ezeket a kapcsolatokat. Emiatt se szeretnének a legtöbben itt mélyebben belebonyolódni semmibe, persze mindig akadnak kivételek! – magyarázta Zsuzsi, akinek gyűrű került a születésnapján az ujjára, ám titkolja, hogy kitől. – Nem vagyok nagy ékszeres, de van pár darab, amit szinte sosem veszek le. Ez is egy ilyen lett. A csillogó vasmacska a hajózást jelképezi, ami nagyon meghatározta az elmúlt éveimet, eljegyzésről azonban szó sem volt” – tette hozzá a 26 éves táncos.

Bora-bora, Húsvét-szigetek, Dél-Amerikai, Ázsia számos pontja csak néhány hely azok közül, ahol Zsuzsi már járt. Április végéig a mexikói napsütést is nagyon élvezte, ám a hűvös kanadai időjárással sokszor nem tud mit kezdeni. Amióta elindult, most érzi először, hogy ez a hajós munka lemondásokkal is jár. „A honvágy az elmúlt pár hétben kezdett erősebben rám törni. Ráadásul különösen szeretem a nyarat otthon tölteni. És egyre inkább hiányoznak a barátaim, akikre picit irigy vagyok, hiszen ki kell, hogy hagyjak bizonyos fesztiválokat, amikre ők el tudnak menni. De tudom, mi a célom, szeretem a munkám is, így könnyebb átvészelni ezt az időszakot. Az otthoniakkal napi kapcsolatban vagyok, ha szükségem van rá, ők tartják bennem a lelket, és persze Gyurival is támogatjuk egymást” – mesélte.

Indul a DWTS 3

Hamarosan indul az újabb széria, a Dancing with the Stars tánckarát már szervezik. Zsuzsi sem zárkózik el az újabb szerepléstől, ráadásul a hajós munka miatt két-három naponta most is színpadon táncol, így nem jön ki a gyakorlatból. Ez pedig nagyon hasznos lehet a műsor szempontjából is a számára. Ezenkívül egy speciális, zsírégető edzésprogramot követ lassan két hónapja, ami nemcsak formálja, de állóképességet is biztosít a számára.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!