Napi friss

Tóth Andi bravúrjaitól mindenkinek tátva marad a szája!

Az énekesnő kétségkívül sokoldalú tehetség, egy ideje pedig a konyhában is megcsillogtatja tudását.

Közel három éve, hogy Tóth Andi úgy döntött, visszavonul az előadói pályától. Persze senkit sem lepett meg, hogy huszonévesen hamar új kihívások után nézett, így belevágott élete első ruhamárkájának elkészítésébe, majd nyolc hónapja újra felélesztette a YouTube-csatornáját, hogy a konyhában is bizonyítson. „Aki Instán követ, az pontosan tudja, hogy az egyik nagy szerelmem és hobbim a főzés, sütögetés. Ez nekem is új, nagyon félek, de nagyon várom. És remélem, hogy jó hangulatban telnek majd ezek a vasárnapok” – mesélte Andi, a Max rendelünk című vlogjának beharangozójában. Követői azóta is odavannak, hogy újra a könnyed, laza, jókedvű Andit látják, aki vidáman tüsténkedik a konyhában, és mindeközben nem rest megosztani velük őszinte gondolatait sem. És persze imádják az olyan konyhai bravúrjai miatt is, mint például az egykezes tojástörés vagy a villával kimért egy evőkanálnyi tej. Az énekesnőnek nagyjából húsz receptje található meg a csatornáján, amelyek közül a legtöbben – majdnem kétszázezren – a gluténmentes banánkenyerére voltak kíváncsiak. De az édes bundás bucija és az anyukájától tanult töltött gombája is óriási sikert aratott…

Gluténmentes desszertjei rendkívül népszerűek

Íme, a legendás gluténmentes banánkenyér receptje!

Hozzávalók
• 200 g gluténmentes liszt
• 3 db érett banán
• 110 g vaj
• 1-2 evőkanál tej
• fahéj, ízlés szerint
• 130 g porcukor
• 2 db tojás
• 1,5 teáskanál sütőpor
• 1 teáskanál szódabikarbóna
• 1 teáskanál vaníliaaroma
• 1 teáskanál rum
• csokidarabkák, ízlés szerint
• 1 teáskanál só

Elkészítés
Előkészítünk két tálat. Az egyikben pépesre nyomjuk a banánt, hozzáadjuk a fahéjat, a tejet és a vanília­aromát. A másik tálban habosra keverjük a vajat a porcukorral, majd beleütjük a két tojást. Kikeverjük, majd hozzáöntjük a banános masszát. Ha ez megvan, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót. A kikevert masszát végül megszórjuk csokidarabkákkal, és beleöntjük az előkészített sütőformába. 170 fokon sütjük a tésztát nagyjából 30 percig. Hagyjuk hűlni pár percig, mielőtt kivesszük a formából, és egy tálra helyezzük.

Megjelent a Story új különszáma!

A teljes cikket sok más érdekes tartalommal együtt a Story Receptek és rejtvény különszámában olvashatják.

Kiemelt kép és fotó: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story receptek és rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!