Sztáréletmód

Erős Antónia – Igazán színes egyéniség

Mindig komoly és kimért a Híradóban, valójában azonban egész más személyiség.

„Egyik színtől sem tiltom magam. Még akár két élénket is felveszek együtt, például narancssárgát ciklámennel, mert szerintem igenis jól néz ki, nem csicsás, és a vöröses hajammal is jól mutat. Szeretem bátran vállalni az ízlésem, önmagam. Ez a korral sokat változott, az idő múlásával egyre inkább kiismertem magam, egyre magabiztosabbá váltam, és rájöttem, hogy nem kell korlátok közé szorítanom magam. Szerencsére a munkahelyem sem kényszerít erre, nem kell reggeltől estig kiskosztümben meg öltönyben járnunk a kollégáimmal. Nem vagyok merev vagy karót nyelt, van bennem vagányság is. Most éppen egy párducmintás nadrágot viselek. Sokan azt gondolják, hogy a magánéletemben távolságtartó, rideg, túl komoly vagyok, de amikor megismernek, azt mondják, kellemesen csalódnak, sokkal kedvesebb és mosolygósabb vagyok annál, mint amit a képernyő sugall.”

„Hívj, ha bajban vagy!”

Ahogy az öltözködése, úgy a személyisége is színes, és igyekszik megélni önmaga legszebb árnyalatait. „Szeretek támogató, gondoskodó lenni, és szeretem tudni, hogy a barátaim jól vannak-e, segítségre szorulnak-e valami miatt. Ha esetleg valakivel már nem vagyunk annyira jó viszonyban, akkor is képes vagyok félretenni a köztünk lévő ellentétet, mert szerintem az a lényeg, hogy segítsünk egymásnak. Fontos, hogy senki se maradjon egyedül, főleg ne a bajban. A barátaimnak mindig azt javaslom, hogy szükség esetén hívjanak fel, mert a kapcsolatrendszeremnek köszönhetően talán tudok segíteni utolérni valakit, akit ők adott esetben már hónapok óta próbálnak. Szeretek összekötni olyan embereket, akiknek egymásra kell találniuk valamilyen probléma megoldásában. A támogató hozzáállás ráadásul semmibe se kerül. A legnagyobb támaszt sokszor azzal tudom nyújtani, hogy meghallgatok valakit. Szerintem elengedhetetlen, hogy figyelmet szenteljünk egymásnak.”

Vagány, különleges ruhákban vezeti a Híradót, nem kiskosztümben (Fotó: RTL Klub)

A vörös izgatottá tesz, a kék nyugtat

A színek hatással vannak a lelkiállapotunkra. „A holisztikus szemlélet alapján az ember test, lélek, szellem hármas egységéből áll – mondja Kerékgyártó Kata színterapeuta. – A szín híd a fény és sötétség között, ahogy a lélek a szellem és a test között. A színek tehát összefüggenek a lélekkel, ezért hatással vannak rá. Például a vörös szín izgatottá tesz minket, míg a kék lenyugtat. És mivel a lélek a testre van hatással, a színterápia képes a színekkel a lelket és azáltal testet is gyógyítani.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!