Hazai sztár

Kollányi Zsuzsi: „Csapda, ha mástól várjuk a boldogságot”

Az énekesnő szerint nem kell évszakhoz kötni a megújulást.

Háromgyerekes édesanyaként ritkán tud időt szakítani magára, ám a legkevésbé sem feszült emiatt. Minden percet élvez, amit a fiaival tölthet, és elfoglalt anyukaként is megtalálja a módját a töltődésnek. Otthon festette át a haját a megújulás jegyében. „Nem szeretek fodrászhoz járni, mert azt a három órát, amit a gyerekeim nélkül töltök, kidobott időnek érzem. Tízéves koruk után már úgysem rajtam fognak lógni, inkább a haverjaikkal lesznek majd – akkor is, ha én vagyok a világ legjobb anyukája. Így is van egy kis időm, hogy törődjek magammal, és nekem ennyi is elég. Ahelyett, hogy órákat töltenék a fodrászhoz menéssel, a saját fürdőszobámban újulok meg. Szerintem akkor tudok adni a környezetemnek, ha jól vagyok és élettel telinek érzem magam, ezért igyekszem olyasmit csinálni, ami feltölt. Többnyire csak akkor vagyok egyedül, amikor koncertre menet az autóban ülök, és olyankor szeretek motivációs, tudattágító előadásokat hallgatni, főként pszichológia és spiritualitás témában.”

Zsuzsi minden alkalmat megragad arra, hogy fejlődjön, önmaga jobb és jobb verziója legyen. „Szerintem csapda, ha mástól várjuk a boldogságot, az ösztönzést, a lelki elégedettséget vagy a sikert, mert ez csak függővé tesz, elveszi a személyes szabadságunkat. Az önismeret pedig minden pillanatban magában hordozza a megújulás lehetőségét. Nekem például sokat segít, hogy eldöntöttem: nem őrlődöm olyan problémákon, amiket nem tudok megoldani. Egy óránál tovább nem vagyok hajlandó stresszelni az ilyen dolgokon, inkább keresek valami elfoglaltságot, ami kizökkent, elvonja a figyelmem a gondról, megnyugtat. Gyakran ilyenkor jutnak eszembe a megoldások is. Nagyon hiszek a megújulásban, és ennek nem kell a tavaszra korlátozódnia – az év 365 napján megújulhatunk, ez döntés kérdése.”

Színek és hangulat

Az öltözködése által is igyekszik jókedvre deríteni magát. „Télen az emberek nagy része fekete, szürke és egyéb sötét színeket hord, nekem viszont jobban tetszik magamon például egy égően vörös vagy neonsárga kabát. Az agy könnyen befolyásolható, és élénk, tavaszias színek viselésével hideg és borús időben is tavaszi hangulatba tudom hozni magam.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!