Sztáréletmód

Szöllősi Györgyi: „A mindennapjaim része a pozitív gondolkodás”

Szép bőr, finom vonások, nagy szemek, az ATV Egyenes beszéd műsorvezetője le sem tagadhatná, hogy a Bika jegyének szülötte.

Születési képletében kiemeltek a földjegyek, hiszen a Bika Nap mellett a Szűzbe esik az aszcendense. Ez arra is utal, hogy nehezen tud változtatni. „Minden, ami a Bikákra jellemző, rám is illik. Nehezen kezelem a változásokat. Pár éve még akkor is ragaszkodtam bizonyos dolgokhoz, ha pontosan tudtam, el kellene engednem, mert lejárt az ideje. Ebben sikerült változnom, dolgozom rajta. A Szűz aszcendsemmel pedig precíz, pontos és rendszerető vagyok.”

„Egymás nagy tanítói vagyunk”

Györgyi férje, Sebestyén Ákos is a Bika jegyében látta meg a napvilágot. A születési képletek összehasonlításakor az derült ki, hogy két Bika jól ki tud jönni egymással. „Októberben volt a 27. évfordulónk. Talán az első tíz év nehezebb volt, ennyi időre volt szükségünk az összecsiszolódáshoz. Egymás nagy tanítói vagyunk, hiszen mindkettőnkre ugyanazok jellemzőek. Például a makacsság, az akaratosság, de képesek vagyunk engedni, ezért működhet a kapcsolatunk. 27 év után eljutottunk egy olyan szintre, hogy ha kimondunk valamit, azt a másik folytatni tudja. Ebben az együtt eltöltött évek is benne vannak, de főként arról van szó, hogy sokban hasonlítunk. Az ellentétek ugyan vonzhatják egymást, de nem hiszem, hogy hosszú távra nálam biztosan nem működne.”

„Úgy élek, hogy ne okozzak problémát”

Az ezotériát jelentő horoszkópházakban több égitest található, amiből arra lehet következtetni, hogy Györgyit érdekli a láthatatlan világ. „A férjemmel 16-17 éves korunkban találkoztunk először ezzel a témával. Már akkor éreztük, hogy a lelki fejlődésünk szempontjából mire van szükségünk, borzasztóan foglalkoztatott minket a téma már ilyen fiatalon is. A mindennapjaim része lett a pozitív gondolkodás. Vigyázok arra, úgy éljek, hogy ne okozzak másoknak problémát. Hiszek abban, gondolatainkkal sok mindent teremtünk és bevonzunk. Talán ennek köszönhetem a leányfalui otthonunkat. Rendszeresen jártunk azon a környéken, már 20 évesen beleszerettünk, de akkor nem volt reális esély arra, hogy itt tudjunk házat, telket venni. Aztán egyszer csak csodák csodájára sikerült. Nagyon kell vigyázni arra, hogyan fogalmazunk, mit kívánunk, a nem szócskát igyekszem száműzni. Mert ezzel azt is bevonzhatjuk, amitől félünk.”

„A látszat sokszor győzedelmeskedett”

A Hold és a Neptunusz helyzetéből arra lehet következtetni, hogy tökéletesek a megérzései. „Valóban nagyon jól működnek. Sajnos azonban a látszat sokszor győzedelmeskedik, így aztán csalódásokat is meg kellett élnem. Persze ez természetes, és ez is előre visz. Volt, hogy az első pillanatban ellenszenves személy később a kedvességével eloszlatta a kellemetlen érzéseket, amelyeket tápláltam iránta. Aztán az idő múlásával bebizonyosodott, hogy hallgatnom kellett volna az első benyomásra, mert kiderült, az volt az igaz. Mindig beigazolódott ez.”
Györgyi azon kevesek közé tartozik, akik a pandémiát könnyebben vészelték át. „Az első nagy lezárást – amit az emberek nagy része rosszul élt meg – jól viseltem, kivéve, hogy a szüleimmel nem tudtunk találkozni. Rengeteget kirándultunk, és jó volt a szeretteimmel az összezártság. Viszont folyamatos tesztelés mellett rengeteget dolgoztam, hiszen a tévében nem állt le a munka. Egy hét alatt annyira elfáradtam, mintha öt hetet dolgoztam volna egyfolytában. Mentálisan lefárasztottak a hírek, az akkori totális bizonytalanság. Aztán hozzászoktunk ahhoz, amit pár éve még el sem tudtunk volna képzelni. A véletlenekben nem hiszek. Így próbálok ebből a nehéz időszakból is tanulni.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!