Fördős Zét az utóbbi időkben az RTL egyik vezető arcaként, jelesül A Konyhafőnök műsorvezetőjeként ismerhette meg az ország. De a saját cégével is nagy sikereket ér el, és mára nem kell azon gondolkodnia, mit fog a tejbe aprítani. Ám nem volt ez mindig így. Mielőtt évi 700-800 milliós bevételt hozó vállalkozása lett volna, a gasztroblogger megjárta a poklot.
„Rengeteg sikertelen vállalkozást próbáltam üzemeltetni, mielőtt a mostani az így, sikeresen összejött. Annyira mindent buktam, hogy a család tulajdonában lévő ingatlant el kellett adnunk, barátoknak tartoztam. Ez nem a nulla, hanem a mínusz sok”
– mesélte a gasztroblogger a Bazu Interviews Instagram-oldalán.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Korábban nem beszélt ilyen mélységeiben a kudarcairól. Mostanában azonban elárulta azt is, hogy volt olyan, hogy egy sátorban lakott Ausztráliában, és abból élt, hogy gyümölcsöt szedett.
Mára már nem kell hasonló munkákkal eltartani magát, sőt nem csak magát, a családját tartja el, de harminc embernek ad munkát – írja az nlc.hu. Tanáccsal is tud szolgálni azoknak a fiataloknak, akik vállalkozás elindításában gondolkodnak. Szerinte ha valaki le akarja futni a maratont, és meg akarja tudni, hogyan sikerülhet, akkor ne azokat kérdezze, akik célba értek és lefutották, inkább azokat, akik útközben feladták. Szerinte sokkal fontosabb ugyanis azt megvizsgálni, hogyan lehettek volna jobbak azok, vagy mit csinálhattak volna másképp, akik kudarcot vallottak.
Kiemelt kép: RTL




