A story.hu is beszámolt róla, hogy összeházasodott Baronits Gábor és szerelme, Oczella Eszter. A pár a legnagyobb titokban kötötte össze hivatalosan is az életét, családtagjaik és legközelebbi barátaik voltak csak jelen.
Dér Heniék mellett Gianni Annoni és felesége, Debreczeni Zita is a meghívottak között voltak. „Szem nem maradt tegnap szárazon… Sok boldogságot nektek” – üzente Zita az Instagram-oldalán. Fotókat is osztott meg a nagy napról, az egyik képen pedig látszik, hogy Baronits Gábor nagy puszit nyom kutyusa, Lili arcára az oltárnál állva. Oczella Eszter is csak mosolygott a megható pillanaton.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Baronits Gábor kutyája volt a gyűrűhordó
Lilinek egyébként nagy feladat jutott az esküvőn. „A gyűrűnket Gábor kutyája, Lili hozta az oltárhoz. Az egyik vendégünk vigyázott rá, majd amikor eljött a pillanat odajött hozzánk egy gyöngysorral a nyakában, amin rajta volt a gyűrűtartó doboz. Nagyon meghitt és megható ceremónia volt” – mesélte a Secret Stories-nak Oczella Eszter.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Az újdonsült feleség több részletet is megosztott a lagziról. Az esküvőt Monoszlón, a Liszkay kúriában tartották. Oczella Eszter édesanyja ugyanis imádja a Balatont. „Mivel nekem anyukám a legfontosabb személy az életemben, úgy döntöttem, hogy balatoni esküvőt szeretnék.”
Töltött káposzta helyett pizza
A páros olaszos esküvőt szeretett volna, ez megjelent a zenében, az ételekben is. „A tortával kapcsolatban is azt szerettem volna, ha nem csak egy díszítő eleme az esküvőnek, hanem mindenki jóízűen tud belőle fogyasztani, – még a diétázó hölgyek is – és körülbelül akkora, ami el is fogy. Cukor-, glutén- és laktózmentes tortát választottunk.
Az olaszos menüsort én magam állítottam össze.
Az előételek között volt gazpacho, bruschetta, mozzarella, sárgadinnye, a főétel pedig látvány grill volt, ahol mindenki azt kérhetett, amit csak akart különböző köretekkel és friss salátákkal. A desszert tiramisu és panna cotta volt, az éjféli menü pedig töltött káposzta helyett pizza.”
Szezonális virágokból állt a dekoráció
Baronits Gábor kedvese arra is ügyelt, hogy a dekoráció környezettudatos legyen. „A dekorációt és az ételeket illetően ragaszkodtam a fenntartható, környezettudatos megoldásokhoz, szerettem volna elkerülni a pazarlást. Lehetett volna négyszer ennyi virág, mint volt és négyméteres torta is, de nálam a minőségen van a hangsúly és nem a mennyiségen.
Előre jeleztem a dekoratőrnek, hogy csak olyan fehér virágokat szeretnénk, amiknek itthon éppen ekkor, augusztus elején van szezonja.
A helyszín már dekoráció nélkül is annyira gyönyörű volt, hogy úgy éreztem, nem kell ahhoz 400 darab rózsát letépni vagy exportálni, hogy tökéletes esküvői hangulatot teremtsünk.”
Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu




