Napi friss

Südi Iringónak segítségre van szüksége

Önhibáján kívül kerül hátrányba.

Kétségtelen, hogy a törékeny termetű, 157 centiméter magas táncosnő, Südi Iringó kapta az idei Dancing with the Stars legnehezebb feladatát. A story.hu információja szerint neki dupla annyi munkát kellett végeznie, mint a többi tánctanárnak. Mint ismeretes, az első hírek szerint Iringó a jelenleg háziőrizetben lévő Galambos Lajossal kezdett el próbálni. A 42 éves táncos napi rendszereséggel látogatott ki a zenész boldogasszonypusztai birtokára, hogy ott gyakorolhasson vele. Valóban nagy dobás lett volna, ha a zenész a lábán lévő nyomkövetővel perdül táncra ország-világ szeme láttára.

Ám a Blikk információja szerint a TV2 elhamarkodott döntést hozott, amikor Lajost felkérte a próbára, ugyanis a Büntetés-végrehajtási Intézettől még nem kaptak zöld utat. Sőt valószínűleg a rendszeres szereplést nem is engedélyezték a mulatós zenésznek, ezért kellett gyorsan egy B terv.

Így esett a választás a szigorú, de annál sármosabb séfre, Vomberg Frigyesre. Südi Iringó pedig nem tudott mást csinálni, mint hogy megtanította Frigyest is arra, amire eddig Lajcsit. De ezzel alapos hátrányba került a többi táncospárral szemben, akik már hónapok óta rendszeresen gyakorolnak. Talán még egyik versenyzőnek sem volt ekkora szüksége a nézők szavazatára, mint a Szombat esti lázban megismert és megszeretett Südi Iringónak.

A story.hu információja szerint a történtek ellenére a TV2 színpadán Galambos Lajos is fel fog tűnni. „Erről annyit mondhatok, hogy az ügyintézésnek vannak folyamatai, de azt gondolom, valamilyen módon tudok majd meglepetést okozni a nézőknek – mondta sejtelmesen a trombitaművész, és elárulta, gőzerővel edz. – Jelenleg nagyon elfoglalt vagyok, újra formába szeretném hozni magam minden téren. Mindennap 6-kor kelek, sportolok, mindeközben zenélek is, úgyhogy elég feszes az időbeosztásom mostanában.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!