Napi friss

Sztárbox: Mi kandikált ki Kustánczi Lia felsőjéből? Eláruljuk!

Sokaknak szemet szúrt.

Az egykori playmate öt hónapot készült az idei Sztárboxra, tartalékosként biztosította a műsort, ám a felkészülési ideje egy adott ponton véget ért számára, és visszacsöppent a családanyák hétköznapjaiba. Végül mégis megcsörrent a telefon. „Az edzések már véget értek, amikor felhívtak, hogy jön ez a gálamérkőzés, úgyhogy újból gőzerőre kapcsoltunk az edzőimmel, de erre a meccsre így csak két és fél hetem volt” – kezdi a story.hu-nak Kustánczi Lia, aki noha nem nyert, mégis nagyon büszke magára, hogy csak pár ponton múlt a győzelme.

Földes Eszterrel vívott meccse ugyanis nagyon kiegyenlített volt, végig ment az adok-kapok. „Nagyon élveztem a mérkőzést Eszterrel. Neki most nagyobb szüksége volt a győzelemre. Egyetlen ütés sem fájt, és nem is féltem tőlük. Meg amúgy is, fejvédő és kötelező mellvédő is volt rajtam” – tette hozzá, és így meg is kaptuk a választ, mi volt az a fehér műanyag, ami kikandikált a felsőjéből.

Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu

Liának egyébként a másfél éves kisfia, Benett adta a legnagyobb erőt a ringben, akivel még meccs előtt is videótelefonált.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!