Napi friss

Nádas György elmondta, visszatér-e valaha a legendás Markos–Nádas

Mindenki visszavárná a humor nagyágyúit.

A Markos–Nádas duó nélkül sokáig elképzelhetetlenek voltak a Rádiókabarék és a Mikroszkóp Színpad humorestjei, és sokan nagy örömmel néznék meg ma is újra a legendás poénokat.

Ezért időről időre felmerül, hogy az egykori duó visszatér-e valaha? „Anélkül, hogy okoskodni akarnék, elmúlt az az idő. A nyolcvanas években nagyon sikeres komikus párost alkottunk, akkor ilyen nem volt, mi anélkül, hogy tudtuk volna, valami olyat csináltunk, amit más nem. Állítólag mi egy picit megreformáltuk a magyar kabarét. Én 10 év után is úgy éreztem, ebben ennyi volt egészségesen, és minden egyéb más már erőszakolt dolog lenne” – válaszolta meg Nádas György a kérdést a Palikék Világa by Manna vendégeként.

Amikor nagyobb évfordulók voltak, azokat természetesen méltóképp megünnepelték, például a 30. jubileumot a Ram Colosseumban. Utoljára ekkor állt együtt színpadon Markos és Nádas. Ugyanakkor Nádas György úgy érzi, már „nem olyanok, mint régen”, ezért nem fog fellépni együtt a legendás páros. „A jónál nincs jobb. Ennyire vagyok büszke, hogy ha a közönség belőlünk legendát csinált, akkor én azt ne romboljam le” – erősítette meg Nádas György, aki manapság a Dankó Rádió szerkesztő-műsorvezetője.

Kiemelt kép: Vörös Szilárd/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!