Napi friss

Íme a bizonyíték, hogy Szabó Simonnak tényleg volt egykor haja

A Nyerő Páros egykor szőke sztárjáról soha nem látott képet mutatunk.

A mai Nyerő Párosban az egyik játékban a parókát viselő Szabó Simon félvállról megjegyezte, hogy egykor neki is volt haja. A megjegyzést Sebestyén Balázs, a játékban asszisztáló Kabát Péter meg sem hallotta, talán mert a színészt hosszú évek óta kopaszként látjuk színpadon, filmben, tévében. Ám most megmutatjuk, hogy valamikor tényleg volt haja, mégpedig szőke.

Zenthe Ferenc és Szabó Simon közös jelenete a Szomszédok című teleregény utolsó évadjában, 1999-ben. Fotó: Burghart Ferenc

A bizonyítékot a Szomszédok című teleregényben láthattuk, ahol 1999-ben, a 324. fejezetben Simon alakította Gusztit, a törött lábú kosarasgyereket. A sztori előzménye annyi, hogy Sümeghy művész úr (Palócz László) fenékre esett az otthonában, és combnyaktöréssel kórházba került. Itt látogatta meg őt Lillácska (Schubert Éva), aki közben összebarátkozott a magas, szőke hajú budai úrigyerekkel. A fiatalember ezzel a szöveggel vette őt le a lábáról: „Kosaras vagyok. Felvágtak, és egy marha ráesett a lábamra. Hónapokra kiestem az edzésből.” Lillácskának annyira szimpatikus volt a fiú, hogy hazavitette a Villányi útra, Taki bácsi (Zenthe Ferenc) Ladájával.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!