Napi friss

Meg Ryan nem bírja a lánya nélkül

A színésznő nem szégyelli bevallani: rendkívül ragaszkodó anya. Hiába ment vissza szeptemberben a lánya az egyetemre, azóta a kelleténél többször is meglátogatja a kollégista lányát, annyira hiányzik neki.

Ritkán látni az utóbbi években a romkom-filmek egykori koronázatlan királynőjét, Meg Ryant. A minap örökbe fogadott lányával, Daisyvel kapták lencsevégre New Yorkban egy könyvesbolt előtt, de mostanában az is ritka alkalom, hogy együtt tűnnek fel. A kisbabaként Kínából adoptált húszéves lány ugyanis tavaly óta egyetemre jár, méghozzá meglehetősen távol a szülői háztól. Meg nem is tagadja, hogy amióta a nagyfia, Jack után Daisy is kirepült a családi fészekből, üresnek érzi a házat. Talán azért is, mert évek óta magányos, a John Mellencamp-pel való szakítása óta nem talált új társat. Mindenesetre annyira hiányzik neki a lánya, hogy ha csak teheti, meglátogatja az egyetemi kampuszon. „A kelleténél gyakrabban megyek hozzá, még ha órákat kell is autóznom miatta. Van, hogy csak megiszunk egy kávét, kicsit beszélgetünk, aztán indulok is haza – vallotta be a híres mama, aki rendkívül büszke mindkét gyerekére. – Remek felnőttek lettek. Okosak, viccesek, érdekli őket a többi ember, és kíváncsiak a világra. Úgy érzem, mind a ketten jobbá teszik a környezetüket, nekem pedig dagad a keblem a büszkeségtől” – mesélte csemetéiről.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

A lassan 63 éves színésznő azt is elárulta, hogy elég szigorú szülő volt, a lányának például 15 éves koráig nem vett okostelefont. „Szerintem ennek is köszönhető, hogy Daisy rengeteget olvas és nagyon széles az érdeklődési köre. Látta, hogy van élet a kütyükön túl” – mesélte Meg. Azt nem tudni, a lányból mi lesz, ha elvégzi az egyetemet. De a bátyja, Jack – aki a színésznő Dennis Quaid­del kötött korábbi házasságából született – már jegyzett színész, az Éhezők viadalától az Oppenheimeren át a The Boys – A fiúk című tévésorozatig sok mindenben játszott.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!