Napi friss

Máté gazda: „Rossz tapasztalatom már van bőven”

Csalódásokon át vezetett Báló Máté útja az RTL műsorába.

A Bács-Kiskun megyei Dusnokon egy nyolcvanhektáros családi gazdaságban él és dolgozik a 23 éves Báló Máté. Családjával szarvasmarhákat tenyésztenek, és emellett egy bútorkészítő vállalkozást is visznek. A fiatalember életéből csak egyvalaki hiányzik: egy szerető társ. Kissé felkavarta az állóvizet, amikor Máté egy meglepő döntéssel állt Anikó elé. „Úgy voltam vele, hogy van egy lány, akit szeretnék egyenes ágon magammal vinni, rapid randi nélkül. Amikor megláttam a fényképét, rögtön azt éreztem: fix helye van a többiek között. Hiszek a szerelemben első látásra. Szerintem az első benyomás nagyon fontos – magyarázza Máté. – A műsorba nyilván azért jelentkeztem, hogy végre társa találjak. Azt is őszintén bevallom, ki akartam magam próbálni a tévében. Már korábban is jöttem volna, de akkor még volt barátnőm. Amikor kiderült, hogy benne leszek a műsorban, abba is hagytam a csajozást, hogy tiszta lappal kezdhessek bele a forgatásokba.”

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

A komoly elhatározás érthető, mivel Máté gazdának az utóbbi időben nem volt szerencséje a nőkkel. „Miután az utolsó kapcsolatom véget ért, sok randim volt, de sokat is csalódtam, több lány becsapott. Úgy érzem, jó és rossz tapasztalatom van bőven, így most már tényleg az igazit keresem. Eleinte féltem, hogy egyik lány sem lesz az esetem, de szerencsére kellemesen csalódtam. És nemcsak a külsőt tekintve, hanem emberileg is. Persze az is kérdés, hogy hosszú távon ki az, aki fel tudja venni azt a ritmust, amit az én életem megkíván. Az én mindennapjaim elég pörgősek. Anyukám azt szokta mondani, hogy én csak albérletben vagyok otthon, mert szinte alig látni. Jövök-megyek, rengeteget dolgozom, és szívesen eljárok bulizni is. Az előző kapcsolatomban éppen az volt a baj, hogy nem igazán találtuk meg ezt a ritmust.”

De vajon mit szólt ahhoz Máté környezete, hogy a fiú az ország nyilvánossága előtt akart társat találni magának? „Éppen egy nagy családi ebéd volt, amikor hívtak a műsor készítői. Mondtam a családnak, a barátoknak, hogy miről lenne szó, és természetesen kikértem a véleményüket. A barátok rögtön fellelkesültek, támogattak, mondták, hogy segítenek. Jöttek is kitakarítani a tanyát, hogy a lányokat rend és tisztaság várja – árulja el a gazda. – Apu pár napig még nem igazán mondott véleményt, de aztán rákérdezett, hogy tényleg komolyan gondolom-e ezt az egészet, és amikor mondtam, hogy igen, ő is támogatott. Ezen meg is lepődtem. Igaz, apai engedély nélkül nem vágtam volna bele a műsorba, hiszen eleve ahhoz, hogy nálunk forgathasson a stáb, kellett az ő beleegyezése is. Szerencsére áldását adta a dologra. Attól is tartottam kicsit, hogy a falu hogyan fogadja majd ezt az egészet. Nem gúnyolnak-e ki emiatt, de aztán azt láttam, hogy a dusnokiak is nagyon lelkesek lettek. Biztattak, támogattak, és mindenki várta, hogy megérkezzenek hozzánk a kamerák.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!