Napi friss

Kemény üzenetet küldött Puskás-Dallos Peti Sallai Nóra kisfiának halála után

Az autóikkal száguldozó közszereplőknek is üzent.

Puskás Peti maga is egy kisfiú édesapja, így még inkább érthető, hogy megérintette Sallai Nóra kisfiának halálhíre. Mint ismert, a színésznő ötéves gyermeke, Bende azután hunyt el, hogy édesanyjával súlyos autóbalesetet szenvedtek, miután kocsijukba óriási sebességgel belehajtott egy BMW-s Alsónémediben.

Puskás-Dallos Peti a Facebook-oldalán keményen üzent a vétkes autóban ülőnek. „Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot. Nem ismerlek titeket, de hányszor gyászoltunk már, hányszor kellett olvasni, hogy emberek halnak meg értelmetlenül… Pedig semmi mást nem csináltak, csak ugyanazt, mint mindennap: tartottak haza gyalog, vártak a buszmegállóban, bicikliztek át a hídon, ültek együtt az autóban, lehet, zenét hallgattak, meséltek a napjukról egymásnak, majd véget ért minden. Azért, mert részegek vagytok, be vagytok drogozva, mert versenyeztek, mert villogni akartok, mert fa**gyökerek vagytok, majd lesztek gyilkosok, mert nincs mit szépíteni, azok vagytok.”

Mint Peti írta, Sallai Nóra a kolléganője, jól ismeri őt. „Amióta olvastam, mi történt, nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna rájuk. Ne imádkoztam volna, hogy felépüljenek… Nem tudom, ezek után mit lehet mondani – írta. – Csak annyit tudok, hogy ezt a többes számot üzenem mindenkinek, aki hisztizik, miért lehet csak ennyivel meg annyival menni, miért kell lassítani az autóforgalmat, miért nem szabad egy sör után beülni, miért tilos bedrogozva, akár csak beszívva is beülni, miért gyűlöletes a versenyzés az utakon, miért undorító, amikor letolsz másokat az utakon, majd büntetőfékezel…”

Az énekes híres ismerőseinek is üzent. „És legfőképpen üzenem a közszereplő ismerőseimnek, akik azzal villognak, mekkorát gyorsul az új státuszszimbólum, akik live-oznak, miközben a városban ba**atják – és hát tudom jól, hogy ittasan, bekokózva szálltok be a kocsitokba, mert abban bíztok, hogy híresek vagytok, ezért nektek szabad –, ezekért a halálokért ti is hibásak vagytok mind. Ha a lelkiismeretetek nem is, a súlyos szigorítások talán változtatnának rajtatok. Nyugodj békében, Bende. Imádkozunk a családodért” – zárta sorait Puskás-Dallos Peti.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!