Napi friss

Bíró Bea elárulta a tökéletes frizurája titkát

Az Árulókban is a taktikája része volt tökéletes külseje.

Nem csak gyönyörű, az alakja is hibátlan Bíró Beának. Az Árulók nézői „fel is rótták” neki, nem tudnak a műsorra koncentrálni, mert elvonja a figyelmet a szépsége. Az egykori modell a story.hu olvasóinak elárulta, meg is tett minden tőle telhetőt azért, hogy a nádasdladányi kastélyban mindennap tökéletesen fessen. „Ritka, hogy kommentet olvasok, de én is bele-belefutok néhány kedves és vicces üzenetbe, ahol a kinézetem a téma. Jólesik az embernek az ilyesmi, és azért is örülök neki, hogy ezt a nézők külön észrevették, mert így nem volt hiábavaló. A taktikám része volt a tökéletes külső, szerintem sokaknak gyanússá váltam volna, ha frizura helyett napokig csak lófarokban érkezem, és sorolhatnám. Ezért mindennap hajat mostam jó minőségű samponnal, utána hajmaszkot használtam, és beszárítottam” – árulja el a tökéletes frizurájának titkát Bíró Bea.

Hosszú évekig volt keresett modell: az élete arról szólt, hogy egyik nap cipőkatalógushoz castingolták, másnap egy hajápoló termék reklámozásához, harmadnap pedig bikiniket kellett bemutatnia. És akinek tíz éven keresztül mindennap a feje tetejétől a kis lábujjáig tökéletesnek kellett lennie, az nem biztos, hogy ki tud lépni ebből a szerepből. Bea nem is akar. „Fontos számomra a külső, de legalább ugyanennyi figyelmet fordítok a belső egyensúlyomra is. És hiába űzök ma már civil foglalkozást, valóban nagyon megszoktam ezt az életformát. Ha a párommal elmegyünk egy szállodába, akkor is pillanatok alatt egy kisebb szépségszalont varázsolok a fürdőszobából. Külön pohárba teszem az ecseteket, a sminkkellékeimet, de a reggeli hajazás és sminkelés is szinte terápiás jelleggel működik nálam. Mást a főzés kapcsol ki, engem ez” – nevet.

Rácáfolt az előítéletekre

Bíró Bea azt mondja, megszokta már, hogy szépsége miatt sokan előítéletesek vele, de általában hamar megváltozik az emberek véleménye, ha megismerik. „Különösen jó visszajelzésként értékeltem, amikor Vályi Pista elismerte hogy eleinte előítéletes volt, aztán belátta, milyen pengén nyomozok. A legtöbb ember előítéletes a külsőm miatt, de itt végig intellektuális és intelligens társakkal voltam, egyszer sem tapasztaltam, hogy ne adtak volna a szavamra csak azért, mert a külsőm alapján ítélnek meg először.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!