Napi friss

Dobó Ági és családja Costa Ricára költözött: „Ez szuper terápia kettőnknek Csabával”

Az influenszer és férje nem titkolják, hullámzó a kapcsolatuk. Remélik, a kiköltözés nemcsak fiaikra lesz jó hatással, hanem házasságukra is.

Dobó Ági KisCsalád nevű YouTube-csatornáján számolt be arról, hogy családjával pár héttel ezelőtt tengerpartra költöztek. Egészen pontosan Costa Ricára. „Itt vagyunk a paradicsomban most már harmadik hete, és annak is nyomós oka van, hogy miért egyedül mesélek erről a dologról… A gyerekek bent vannak a házban, de Csabi 10 000 km-re van tőlünk, nagyjából ennyire van Magyarország innen – mesélte Dobó Ági. – Minden létező porcikámat próbára tette az elmúlt hetekben ez az új helyzet. Nyilván nagyon sokat fokozott rajta, hogy a nagy részét egyedül csináltam végig. Csaba kiutazott velünk, 3-4 nap alatt berendezkedtünk, kiválasztottuk az iskolát, de neki utána haza kellett utaznia… Úgyhogy az eddigi 50%-os szülői felelősségemből 100% lett.”

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Az influenszer és férje, Kis Csaba már egy jó ideje olyan szemmel utazgatott, hogy hol tudnák elképzelni hosszabb távon az életüket. Bár elmondásuk szerint teljes mértékben elégedettek voltak az itthonival, szükségük volt erre a lépésre. Nemcsak azért, hogy radikálisan kilépjenek a komfortzónájukból, hanem hogy megerősítsék gyerekeik alkalmazkodási képességét, és nem mellesleg idegennyelv-tudását. Legfőképp azonban a négyük közti családi kötelék elmélyítése a cél, különösen addig, amíg kicsik a gyerekek és még jobban igénylik a közelségüket. „Nyilvánvalóan ez egy nagyon szuper terápia kettőnknek is Csabával, hiszen soha nem volt titok, hogy a kapcsolatunk hullámzó volt. Egy ilyen kaland vízválasztó lehet. Azt várjuk, reméljük, mondhatni, biztosak vagyunk benne, hogy ez még jobban összefog minket kovácsolni… De pont lehet, hogy ez egy olyan kaland, ami akár végleg szétszedi a kis egységünket, de nem ez a cél, nem ezért jöttünk, és ez igazából nincs is a lehetőségek között a fejünkben… Nyelvet tanulunk, próbálkozunk, akár vállalkozni is megpróbálunk itt, ha úgy alakul.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Agnes dr Kis – Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés

Dobó Ági otthoni munkái nagyobb részét magával tudta vinni, így azután sem ül tétlenül, miután leadta a gyerekeket az iskolában. Minden nehézség ellenére végtelenül hálás maguk felé, hogy végül meghozták ezt a döntést. Az pedig mérhetetlen örömmel tölti el, hogy fiai milyen könnyedén és ügyesen helytállnak az új környezetben, sőt azt is megkockáztatja, hogy ők jobban reagálnak az őket érő új szituációkra, mint szüleik.

Kiemelt kép: YouTube/KisCsalád

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!