Napi friss

Csősz Boglárka: Elvált nőként egy dologhoz ragaszkodik Törökországban

Volt férjével, annak családjával és Isztambulban élő barátaival nem szakította meg a kapcsolatot, Egyvalamire azonban nem hajlandó.

Csősz Boglárkát török luxusfeleségként ismerte meg az ország, azóta elvált, és új fejezetet nyitott az életében. Válása példaértékűnek számít, főleg abban a tekintetben, hogy még az anyagiakról is gond nélkül megegyeztek milliárdos férjével. „Megmaradt a bizalmas, baráti viszony köztünk. Ő egy nagyon spirituális, érett férfi, tudta, hogy nincs közös jövőnk. Racionálisan feltettem neki a kérdéseimet, és több volt a nem, mint az igen, ezért elmondtam neki, hogy ezen így nem lehet dolgozni” – idézte fel Csősz Bogi még nyár elején a válásához vezető okokat az ATV-n futó Nő háromszor című műsorban.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Bogi azóta a székhelyét áttette Magyarországra, mára ismét boldog párkapcsolatban él, sőt az anyaság gondolata is foglalkoztatja egy ideje. Volt férjével, annak családjával és Isztambulban élő barátaival azonban nem szakította meg a kapcsolatot. Ahhoz azonban ragaszkodik, hogy amikor Isztambulban jár, elvált asszonyként nem a volt férje családjánál, hanem szállodában száll meg.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!