Napi friss

Ennyi pénzt ért meg az RTL-nek Kokó visszatérése

Bajnokunk visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a televíziótól.

Kokó elárulta, bármennyit kérhetett azért, hogy visszatérjen a ringbe és újra bokszoljon. „Nem forszírozták, hogy be kéne menned a ringbe, és bokszolni kéne egyet? Nem tudom elképzelni, hogy ez nem pattant ki valakinek az agyából” – faggatta az olimpiai és világbajnokot Ágai Kis András egy napokban készült beszélgetés során.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Mint kiderült, jól gyanította, a visszavonult öklöző pedig azt is elárulta a sportriporternek, milyen ajánlatot kapott az RTL-től. „2007-2008-ig szinte minden évben az RTL a karácsonyi partiján Dirk Gerkens, talán még emlékszel rá, ő volt az RTL-nek a főgóréja abban az időben, minden évben odajött hozzám, hogy itt egy papír, írjak rá egy számot. És mindig mondtam neki, hogy nincs, nem tudom, kicsi a papírja. ’De olyan nincsen, mindenkit vissza lehet hozni, mindenkit. Írd le azt a számot.’ Mondtam, hogy nem. Én egyszer meghoztam egy döntést, az a döntés végleges” – mesélte Kovács Kokó István, aki azóta is tartja a szavát, versenybíróként igen, de öklözőként nem szállt ringbe a visszavonulása után.

@agaiprodukcio

Ahol minden pofon jó helyre kerül 🤕 #mutasdmagad #podcast #youtubepodcast #ágai #agaikisandras #sztárbox #ökölvívás #box #kokó #kokóbox #kovácskokó #rtl

♬ eredeti hang – Ágai

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!