Napi friss

Újabb hírek Sallai Nóráról és kisfiáról: „Nem javult a helyzet, sőt”

Ma a Westedben, holnap a Duna Plázában várják az önkéntes véradókat. A színésznő és gyermeke élete a tét.

Egy emberként fogott össze a színészszakma, akik a közösségi média erejével és az internetes hírportálokkal együttműködve próbálnak kollégájuk, Sallai Nóra és ötéves kisfia életén segíteni. A színésznő, akinek neve a Jóban Rosszban sorozatból is ismerősen csenghet, hétvégén szenvedett gyermekével szörnyű balesetet, amikor egy BMW-t vezető férfi szó szerint letarolta őket. Anya és kisfia állapota azóta is válságos.

Elsőként Csonka András osztotta meg közösségi oldalán, hogy a színésznő felépülése érdekében ma és holnap is irányított véradást szerveznek, és arra kéri a követőit, aki tud, segítsen. „Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt a válságos állapot fennáll. Aki nem tud vért adni, az is küldjön energiát és imádkozzon hite szerint értük. Elképesztő, ahogy az ember belegondol: mész haza, és egy pillanat alatt összeomlik az életed, megváltozik körülötted minden, és az életedért küzdenek, meg a gyereked életéért, hihetetlen az egész” – mondta el ma reggel a Bochkorban a megrendült színész.

Csonka ugyan nem ismeri személyesen a színésznőt, de mint elmondta, ez esetben ez mindegy. Amikor Szente Vajk felhívta, és arra kérte, ossza meg ő is a nagy követő táborral rendelkező közösségi oldalain az információkat Nóráékról, azonnal cselekedett. „Én is olvastam az internetes újságokban a szörnyű balesetet, de eleinte nem tudtam, kiről van szó. Sokan hozzám kötik, hogy megosztottam a nevüket, de ez egy láncolat volt. Engem Szente Vajk hívott fel és kért meg, osszam meg ezt a posztot. Nem tudom, honnan indult, de elképesztő volt megtapasztalni, hogy a szakma egy emberként ugrott, ahogy egyébként szokott is ilyen helyzetekben. Tompos Kátyánál is tapasztaltuk ezt legutóbb. Igazából ez egy rémületes dolog. Nórát személyesen nem ismerem, nem dolgoztunk együtt, de teljesen mindegy, és ha nem a kollégám lenne, hanem egy ember, akkor is össze kell tartanunk ebben a dologban.”

Sallai Nóra és kisfia válságos állapotára tekintettel ma és holnap is külső helyszíneken szerveztek véradást. Ma a Westendben 12–18 között a Hervis mellett, csütörtökön a Duna Plázában, a posta mellett várják az önkéntes véradókat. Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni:

  • Kéméndi Sallai Nóra
  • TAJ-szám: 086 162 010

Mi az irányított véradás?

Sokan kérdezik, honnan lehet tudni, milyen vércsoportra van szükség. Irányított véradás esetén ez mindegy. „Ilyenkor azért kell megadni Sallai Nóra nevét és TAJ-számát, mert teljesen mindegy, milyen vércsoporttal megy valaki, az adományt becserélik Nóra vércsoportjára” – hangzott el a Retro Rádió reggeli műsorában.

Kiemelt kép: Szabó Lilla/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!