Napi friss

Egy 15 éves lány mentette meg a Jóban Rosszban színésznőjének életét

Sallai Nóra és kisfia Alsónémediben szenvedtek súlyos balesetet.

Ahogy arról a story.hu beszámolt, baleset érte a Jóban Rosszban egykori színésznőjét, Sallai Nórát és ötéves kisfiát. Jelenleg is válságos állapotban fekszenek a kórházban, a minap pedig megjelent, hogy a színésznőnek sürgősen vérre van szüksége.

Ha segítene, ebben a cikkben minden fontos információt megtalál: kattintson ide!

A Blikk közben megtudta, hogy a baleset még pénteken történt Alsónémediben. Nóra és kisfia egy családi látogatásról tartottak hazafele, amikor a főútra kanyarodva beléjük hajtott óriási sebességgel egy másik autó. A kocsi, amiben Sallai Nóra és kisfia ültek, felborult, mindketten beszorultak. Egy 15 éves lány, akit szintén Nórának hívnak, szemtanúja volt a borzalmas erejű ütközésnek, és azonnal anya és fia segítségére sietett. „A kisfiút néztem meg először, aki fejjel lefelé volt az autóban… Láttam, hogy a nőnek ömlik a fejéből a vér, akkor mondta a diszpécser, hogy valamivel be kéne kötnünk a fejét. Nálam pont volt fásli, szóval azt rányomtuk a fejére, aztán négy férfi letépte a kocsi ajtaját” – árulta el a fiatal lány a Tényeknek.

Hozzátette, észrevette, hogy az eszméleténél lévő színésznő vért köhög fel, ezért stabil oldalfekvésbe helyezte a járdán. Közben a közeli házakból kirohanók a gyerekülésbe szorult, ájult kisfiúnak segítettek, akit többször újra kellett élszteni, míg a mentők a helyszínre nem érkeztek. „Bajtársaink egy kisfiút sikeresen újraélesztettek, majd őt és az édesanyját kórházba szállították, mindkettejüket életveszélyes állapotban” – árulta el a lapnak Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Blikknek.

A másik autó két utasa – egy 23 és egy 18 éves férfi – maguk szálltak ki a kocsiból, ugyanakkor végtagsérüléseket szenvedtek, így őket is kórházba kellett vinni. A balesetet a rendőrség is vizsgálja.

Kiemelt kép: Szabó Lilla/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!