Napi friss

Bokszolók juttatták kómába a sztársportoló édesapját

Élet-halál között lebeg az 56 éves férfi.

Hallgatni is szörnyű volt azt a borzalmat, ami az ismert világbajnok sportolónkkal és az édesapjával történt, és amit elsőként a story.hu-nak mesélt el a sportoló. Napokon belül arccal, névvel tudhatjuk már, hogy kiről is van szó, de addig gyűjti az erőt, hogy a kamerák előtt beszéljen élete tragédiájáról. Arról a tragédiáról, amely következtében édesapja egy hónapja kómában fekszik. „Augusztus 30-án történt egy benzinkúton, és az egész nem volt több másfél percnél. Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, és elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik – csuklott el a hangja az egykori sportolónak, aki azonnal hívta a mentőket. – Apukám azóta kórházban fekszik, kómában van. Időközben agyhártyagyulladása lett, és vérmérgezést kapott. Lényegében elveszítettük őt, mert ha valaha is felébred, teljesen kiszolgáltatott élete lesz. De jelenleg nem úgy tűnik, hogy ebből kijön, 40 kilót fogyott.”

A világbajnok úgy érzi, egyúttal az édesanyját is elveszítette, az asszony ugyanis azt mondja, a férje nélkül nem akar tovább élni. „Másfél perc leforgása alatt tönkrement a családom. Az édesapámat lényegében megölték. Anyukám pedig egy hónapja sír és nyugtatókon él. Bűnhődnie kell azoknak az embereknek, akik bokszolóként, mi több, azóta is kisgyerekek edzőiként tevékenykedve ezt tették az édesapámmal.”

Mint megtudtuk, az egész verekedés egy pletykából indult, és fajult idáig. „Édesapámról azt terjesztette egy nő a piacon, ahol dolgozik, hogy megcsalja az édesanyámat. Erre a hazugságra majdnem ráment a házasságuk, amit édesapám megelégelt, és szólt a nőnek, hogy fejezze be a pletyka terjesztését. Mire a nő rászabadította a testvéreit. Írásban még egy békés megbeszélésről volt szó édesapám és a nő családja között, de úgy voltam vele, hogy azért jobb, ha vele tartok. Majd a benzinkútra érkezve egyszerűen lerohantak minket. Mindent vett a kamera, kérdés sincs, mi lesz ennek az ügynek a végkimenetele, de sajnos ezzel nem kapom vissza az apukámat” – mondja a sportoló.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: Getty Images)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!