Napi friss

Megszólalt Gesztesi Károly édesanyja, Zsuzsa néni: „Karcsi örülne, ha látná, így megmaradtunk egymásnak”

Először nyilatkozott a színész édesanyja fia halála óta.

Gesztesi Károly és édesanyja, Zsuzsa néni imádták egymást. Naponta többször beszéltek telefonon, rengeteg SMS-t is váltottak. Több mint négy éve, amióta a népszerű színész tragikus hirtelenséggel elhunyt, édesanyja hiába próbálja, képtelen feldolgozni imádott fia elvesztését.

Többek között ez az oka annak, hogy Zsuzsa néni teljesen elvonultan él. A fia halála óta nem nyilatkozik a sajtóban, nem jelenik meg nyilvános eseményen, és már színházba sem jár, pedig volt menyei, Csarnóy Zsuzsa és Liptai Claudia rendszeresen invitálják. Annyi év után, múlt héten szombaton azonban részt vett a Halhatatlanok Társulata díjátadóján, és elmondta, igyekszik elkerülni minden olyan helyzetet, amiről Gesztesi Károly jut eszébe.

Ezúttal volt menye, Csarnóy Zsuzsa invitálásának Zsuzsa néni már nem tudott ellenállni. Az apropót az adta, hogy a volt menye testvérét, Katalint ünnepelte büszkén a család, aki híres táncművészként bekerült a neves társaságba. Az eseményen ott volt Gesztesi testvére, Márta is, aki szintén édesanyját támogatta, miközben szervezőként dolgozott.

Zsuzsa néni az őt ért hatalmas fájdalom ellenére nem változott, ugyanaz a kedves személy maradt, mint akit egykor Gesztesi oldalán megkedvelt a nyilvánosság. Elmondta, most imádott és népes családja tartja benne a lelket, amiért nagyon hálás. „A családom továbbra is nagy és összetartó. A lányom a legnagyobb támaszom, de Karcsi feleségei is mindig érdeklődnek felőlem, látogatnak, ahogy az unokáim is. Nyolcszoros nagymama vagyok, ebből öt unoka a fiamtól. Találkozni ritkábban tudunk, de szinte nincs olyan nap, hogy telefonon valamelyikük ne hívna fel, és érdeklődne felőlem. Karcsi örülne, ha látná, hogy így megmaradtunk egymásnak” – nyilatkozta a Blikknek Zsuzsa néni.

Kiemelt kép: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!