Napi friss

Beigazolódtak Rúzsa Magdi félelmei Schobert Norbival kapcsolatban

Rúzsa Magdi nem akarta tovább engedni a Megasztárban ifj. Schobert Norbit. Meg is volt rá az oka...

A Megasztár zsűrijének többsége továbbjuttatta a válogatóból ifj. Schobert Norbit, ketten azonban nemmel szavaztak a produkciója után: Papp Szabi és Rúzsa Magdi. Az énekesnő meg is indokolta a döntését. „Gyerekek, ez nagyon nehéz. Elve az ország legismertebb szülőpárjának a gyerekeként ideállni úgy, hogy nem te vagy a legjobb. Gyerekek, ez nagyon kemény menet lesz. Én azért nem tudtam elvonatkoztatni, mert nem annyira jó, és mert az emberek tudnak olyanok lenni, mint a keselyűk, hogy meg fogják találni, és szétszedik. Én féltem ezt a gyereket, tényleg” – magyarázta Magdi, aki úgy érezte Norbi eleve feszültséggel tele énekelt, és a fiúnak már puttonya, amivel érkezett, is nagyon nehéz.

Rúzsa Magdinak igaza lett, hiszen a nézőkből máris heves érzelmeket váltott ki ifj. Schobert Norbi produkciója. Többen kifejezetten gyengének bélyegezték, mások szerint pedig csak szülei ismertsége miatt jutott tovább. „Rúzsa Magdinak igaza van! A megfelelési kényszer nagy úr!” – írta az egyik kommentelő. „Nem merték nem tovább engedni… Schobert papa biztos élő videót indított volna…” – tette hozzá egy másik. „Ez is, mint az apja, ott van mindenhol a középpontban…”

Persze akadnak árnyaltabb vélemények is: „Nálam sztár az, aki tud énekelni, és van kisugárzása. Nem énekelt rosszul, de nem is volt olyan jó. És igen, nagy hátrány az ismert, megosztó szülők.” Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy egyelőre a pozitív, biztató vélemények vannak túlsúlyban: „Nagyon rokonszenves srác! Nekem tetszett az éneklése. De szét fogják szedni, akik utálják a szüleit, nem is értem, miért. Mi a fene bajuk van egyeseknek a szüleivel” – írta az egyik néző. „Nincs semmi baj ezzel a fiúval,  sokan csak azért bántják, mert nem szimpatikusak a szülei… Ez azért elég elkeserítő, pláne felnőtt emberektől.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!