Napi friss

Sztárbox: Shane Tusup az újságírókat is faképnél hagyta a vereség után – galériával

Torghelle Sándor alig egy perc alatt ütötte ki az amerikai úszóedzőt.

Váratlan fordulatot tartogatott a Sztárbox elődöntője, melynek egyik legjobban várt mérkőzése kétségül kívül a férfi középsúlyú versenyzők összecsapásához, Shane Tusup és Torghelle Sándor nevéhez köthető.

Míg a nézők jelentős része az amerikai úszóedzőt favorizálta, addig a ringben a ‘levegő ura’, a 42 éves egykori válogatott labdarúgó győzedelmeskedett. Torghelle ugyanis az első menetben olyan ütéseket mért Hosszú Katinka ex-férjére, hogy az többször is padlót fogott, a ringbíró pedig a harmadik rászámolás során, alig egy perc elteltével technikai K.O.-val beszüntette a meccset.

Bár a győztest számos rajongó, s barát ünnepelte, az eredmény hirdetés után azonban az alul maradt ellenfél, Shane Tusup azonnal elhagyta a szorítót, és dühösen viharzott ki a stúdióból. A 36 éves edző ráadásul a vereséget követően még a sajtó munkatársainak sem kívánta kommentálni a mérkőzést, a story.hu munkatársa hiába várta Shane-t, nem került elő a meccs után. Reméljük, később, ha majd megnyugodott, azért válaszol  kérdéseinkre.

Kiemelt kép: Trenka Attila

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!