Napi friss

Dietz Guszti Szuperák Barbiról: „Lábrángást kapok, ha meghallom a hangját”

Ahogy haladnak előre a versenyben, úgy élesedik a konfliktus Gusztiék és Barbiék között. A tegnapi adásban már nem is fogták vissza magukat, a vacsoraasztalnál estek egymásnak.

Eleinte azon vitáztak, hogy az énekespár miért Dietz Gusztiéknak adta a hátráltatást – Laky Zsuzsinak az egész napot békatalppal a lábán kellett teljesítenie, így értelemszerűen a mezőny végére kerültek, és ezáltal ők lettek az egyik biztos hajszázó pár –, de elég hamar átmentek személyeskedésbe.

„Én is neki adtam volna – mondta őszintén Guszti, reagálva Barbi döntésére. – Egészen egyszerűen lábrángást kapok, ha meghallom a hangját.”

„Barbiét?” – kérdezett vissza megdöbbenve Ördög Nóra.

„Így van sajnos – válaszolta. Erre a műsorvezető Barbihoz fordult, mit szól ahhoz, hogy nem tetszik Gusztinak a hangja, de a sportoló közbevágott. – Nem a hangja! A habitusa. Nem tudom jól a helyén kezelni.”

„Nem neked kell szeretni…” – reagálta az énekeső.

„Úgy érzem, kicsit kilóg az egész történetből. Egyébként Jollyval tök jól megvagyok, Barbi az, akivel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Én is neked adtam volna” – mondta nyomatékosan újra. Ezek után Barbi elmondta, neki továbbra sincs sem Gusztival, sem a nejével, Laky Zsuzsival problémája, és hogy nem kötelező mindenkivel jóban lenni.

„Ti nem lesztek legjobb barátok ebben a versenyben, azért ezt most már kijelenthetjük…” – folytatta Nóri.

„De a verseny után sem!” – szúrt még egyet oda a sportoló.

Bár úgy tűnt, hogy az énekesnő könnyedén kezeli az újabb konfliktust, a párjának négyszemközt elmondta, bántják Dietz szavai.

„Remélem, ezután a Gusztiék esnek ki. Mondjuk, nem kívánok senkinek rosszat, de nekem ez nagyon rosszulesett. Ez mi volt?”

„Nem tud veled mit kezdeni. Habitus meg ilyen butaságokra hivatkozik. De nem azért jöttünk ide, hogy szeressük egymást. Ez egy játék” – ezzel próbálta őt nyugtatni Jolly.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!