Napi friss

Szörényi Levente: „Nincs jól a bátyám”

Szomorú, de Szörényi Leventét sem láthatjuk többé színpadon.

Bródy János és a Szörényi fivérek nem állnak színpadra, pedig a 60 éve alakult Illés együttest ünneplik 2025. január 11-én a Papp László Budapest Sportarénában. A beatkorszak sztárjainak dalait kilenc zenekar játssza majd, de rajongóik biztosan hiányolják majd Bródyékat, hiszen tíz éve, az 50 éves IIlés-koncerten még játszottak. „Akkor még egy-egy részben, három számra ki tudtunk menni Szabolccsal, Bródyval, a fiam és a zenekara pedig kísért minket. De erre nincs semmi esély, már nem vagyok olyan állapotban, hogy fellépjek – magyarázta a 79 éves Szörényi Levente az esemény sajtótájékoztatóján, és a bátyja állapotáról is szót ejtett. – Nincs igazán jól, otthon tölti az idejét. Sajnos nagyon ritkán látom, mert nem lakom a közelében. Természetesen néha meglátogatom, de nincs jól, nincs abban az állapotban, hogy eljöhetett volna ide” – árulta el Szörényi Levente a 80 éves Szörényi Szabolcsról, aki a néhány nap múlva ünnepli a 81. születésnapját.

A Sportarénában az Illés dalai az aurevoir., a Blahalouisiana, a Carson Coma, az Esti Kornél, a Honeybeast, az Irie Maffia, a Leander Kills, a Margaret Island és a Street Sixteen előadásában fognak elhangzani, és három fiatal színművész is közreműködik majd a koncerten.

Kilenc éve még Szabolcs is ott tudott lenni Bródy Jánossal és az öccsével a Rockmúzeumban, ahol elhelyezték gitárjaikat (Fotó: Vörös Szilárd/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Vörös Szilárd/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!