Napi friss

71 évesen is bombanő Marcellina – bikinis videóval!

Az énekesnő fiatalokat megszégyenítő tempót diktál.

Az idei nyáron Marcellina rengeteg fürdőruhás és bikinis tartalommal jelentkezett, megmutatva, a kor csak egy szám, 71 évesen ugyanis még mindig feszes és formás idomokkal rendelkezik. A szaxofonos-énekesnőt nem győzik dicsérni rajongói, a legtöbben elismerik, hogy huszonéveseket megszégyenítő formában van, többen szexbombának titulálják. Akad azért néhány fanyalgó is, szerintük bizonyos kor felett nem illik fiataloknak készült darabokban vagy túl élénk színekben felhívni magunkra a figyelmet. Az énekesnő azonban egész életében fittyet hányt a szabályokra vagy mások véleményére, és mai napig  imádja borzolni a kedélyeket.

A formabontó tartalmak között láthattunk már róla meztelen, fürdőkádjában készült képet is, amelyen kizárólag hab takarta a testét, tegnap pedig az idei nyár utolsó bikinis videójával búcsúzott el a kánikulától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

marcellina.sax (@marcellina.sax) által megosztott bejegyzés

Marcellina úgy véli,  édesapjától örökölte a jó géneket, de persze ő sem mindig ússza meg a fogyókúrát, és ma is sokat tesz azért, hogy még mindig topformában legyen. „Ébredés után mindig tornázom tíz percet, emellett az úszásra esküszöm. Bármennyire nehéz ma működő uszodát találni, törekszem rá, hiszen ez az egyetlen sport, ahol a megterhelés lazább, mégis a fejem búbjától a kis lábujjáig átmozgat” – nyilatkozta.

Nézze meg az énekesnő legfrissebb videóját!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

marcellina.sax (@marcellina.sax) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!