Napi friss

Demcsák Zsuzsa a lányáról: „Ha súrlódás van köztünk, akkor az ő élete és az én életem is borul”

A műsorvezető gyerekei egykor a csigatévé sztárovijába jártak. Édesanyjuk mesélt is róluk akkor, de most annak is utánajártunk, azóta mit tudhatunk róluk.

Demcsák Zsuzsa gyerekei, Benedek és Tamara igazi álomtestvérként éltek: remekül megértették egymást, és mindketten jól nevelt gyerekek voltak. Esténként mindig elpakolták a játékaikat, és fürdés előtt a szennyesüket is a tartóba tették. Még a céljuk is egy volt: szerettek volna egy kutyát, de a szüleik nem engedték neki, hogy tartsanak háziállatot. A játékokon sem veszekedtek: a kisfiúnak a fénykardok és a dinók, a kislánynak a pónilovak és Barbie-k voltak a nagy kedvencei. Abban is nagy volt az egyetértés köztük, hogy mindkettő utálta a brokkolit és a kelbimbót. A kislányt a tarhonyás virslivel, a kisfiút pedig a zöldborsófözelékkel és a bodzaszörppel lehetett levenni a lábáról.

Mindkettő már nagykorú

A kutyust végül csak kilobbizták… Pannikát 10 éve fogadták örökbe. Már mindkettő gyerek nagykorú, és anyukájuk csak ritkán oszt meg róluk fotókat. A műsorvezető legutóbb június végén a Mokkában mesélt róluk. „Tamara lelke, a finomsága és a kedvessége látszik az arcán. Szoros viszony van kettőnk között. Ha nem vagyunk jóban, vagy súrlódás van köztünk, akkor az ő élete és az én életem is borul.” Majd hozzátette, bár külsőleg hasonlítanak, a személyiségük sokban különbözik. Fia egyébként lassan el fog tőlük költözni, barátnője van, már rendezkednek be a leendő lakásukban.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!