Napi friss

Várkonyi Andrea az élre tört, övé a leggazdagabb család: „Minden körülmények közt összekapaszkodunk!”

Az egykori televíziós minden gazdagot maga mögé utasított.

Várkonyi Andrea az utóbbi években keveset beszél a magánéletéről, a Story magazinnal azonban kivételt tett, és néhány hónappal ezelőtt kendőzetlen őszinteséggel vallott Mészáros Lőrinccel való házasságáról, üzleti életükről, pénzügyi helyzetükről, és arról, hogy számára a tanulás adja a legnagyobb szabadságot.

A vagyos üzletasszonynak a leggazdagabb magyar feleségeként semmi szüksége nem lenne arra, hogy vállalkozzon, és folyamatosan fejlessze magát, Andrea mégis három egyetemi diplomát szerzett – egészségügyi közgazdász, orvos, pszichológus –, három nyelvvizsgát tett, és a mai napig mindig tanul valamit, most pedig férjével hazánk leggazdagabb családja lettek!

A Forbes 25 legértékesebb magyar családjának listájának élén végzett a Mészáros család, akiknek birodalma egy év alatt csaknem 100 milliárd forinttal nőtt, ezzel pedig 627,5 milliárd forintra rúgott a cégcsoport becsült értéke.

De vajon milyen a pénzhez való viszonya és mennyit változott Andrea azóta, hogy férje tejben-vajban, milliárdokban füröszti? „Nemigen változtam az elmúlt években! Tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerültem, de nekem mindig voltak tévés munkáim, reklámszerződéseim, pszichológusként is dolgoztam, folyamatosan képeztem magamat. Ezzel azt akarom mondani, hogy korábban sem éltem rosszul, akkor is megteremtettem egy jó életszínvonalat, amikor különmentünk a lányom, Nóri édesapjával – utalt korábbi párjára, Bochkor Gáborra a Story magazinnak adott exkluzív interjújában Andrea. – A mindennapok szintjén sem sokat változott az életem, kivéve persze azt, hogy egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa. Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt” – árulta el.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!