Napi friss

Till Attila: „20 éve ez az első műsor, amiben én…”

A műsorvezető sosem gondolta, hogy valaha ilyet tesz majd.

Nevetnek, elviccelnek szinte mindent, és folyton azon törik a fejüket, hogy kinek törhetnének egy kis borsot az orra alá. Persze az Ázsia Expressz egyik párosa, Stohl András és Till Attila sosem rosszindulatúan teszik mindezt, ők is szem előtt tarják, hogy nyerni mentek a Fülöp-szigetekre.

Tegnap óta azonban szó szerint besírták magukat a nézői szívekbe. Tilla ugyanis annyira meghatódott, amikor meglátta, hogy szállásadójuk, Herbert és családja milyen rossz körülmények között laknak, ám őket mégis terülj-terülj asztalkám!-mal fogadták, hogy nem tudta visszatartani a könnyeit.

Ilyet az elmúlt harminc évben, amióta Tilla televíziózik, soha nem fordult még elő. Pedig annyi drámában és megható szituációban, mint a TV2 műsorvezetőjének, kevés embernek lehetett része: látott sorsokat, tapasztalt igazságtalanságokat, és számos felemelő pillanatnak is szemtanúja volt a műsorok forgatásain, de soha eddig egyetlen könnycsepp nem gördült le a szemén, még csak meg sem hatódott, mert egyszerűen nem az a sírós alkat. A fáradtság azonban ezt is kihozta belőle. Stohl András pedig egy ponton azon izgult, hogy a társa, akit nagyon tisztel, meghatottsága rá is átragad, és menten elbőgi magát. „Azt hittem én is, hogy van, ami meg van rendezve, és jó érzés megélni, hogy nem. Hogy nincs benne manipuláció, a háttérben sem fizet senki. Bandi, én meg vagyok hatódva most. Te nem? Olyan fáradt vagyok, hogy veszélyes, hogy elsírom magam. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire erős élmény, ha kapsz valamit. Pedig úgy terveztem, hogy ebben a műsorban sose sírok – mondta Tilla, aki a forgatás után meg is lepődött, hogy ilyen érzelmeket váltott ki belőle a műsor. – Lesz itt minden, sírás-rívás, nevetés, feszültség, veszekedés. Még én is sírtam. Háromszor, mondtam is Nórinak, 20 éve ez az első műsor, amiben én elpityeredek.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!