Napi friss

Dárdai Blanka válaszolt L.L. Junior provokációjára

A rapper igencsak félreérthető posztot tett közzé...

L. L. Junior azzal robbantotta fel a netet vasárnap, hogy egy közös fotót tett közzé Dárdai Blankával, azzal a szöveggel: „Minden lélegzetvételébe” – egy lángoló szívecske társaságában. Szinte követhetetlen a kettejük kapcsolata, hiszen bár a nézők nemsokára láthatják majd az Ázsia Expresszben a párost, úgy tudni,  újfent szakítottak.

Fotó: Instagram

Az Instagram-sztoriban közzétett fotó miatt azonban ideig-óráig úgy tűnt, ismét együtt vannak Blankával. Ám kisvártatva érkezett is a válasz, Dárdai Blanka szintén Instagram-történetben öntött tiszta vizet a pohárba: „NEM!! A kép nem ma készült, hanem jó pár hónapja! Továbbra sem vagyunk együtt!” – írta az énekesnő, hozzátéve, hogy úgy véli, Junior csak provokálja őt. Azonban az nem derült ki, miért kellene provokálni.

Fotó: Instagram

Összerúgja a port, akivel csak lehet

Junior pedig nem hagyta szó nélkül a dolgot, egyben beszólt a csatornának is, ahol hamarosan szerepelni fog, és vélhetően velük is összerúgta a port amiatt, hogy nem hajlandóak arra, hogy kicsit finomítsák az Ázsia Expresszben a szereplését. Mint ugyanis arról beszámoltunk, Junior azt szerette volna, ha a műsor készítői itt-ott megvágják a jeleneteiket, mivel nem viselkedett épp úriemberként a forgatáson. Ám a TV2 stábja közölte: a szereplőknek a műsor utómunkáiba nincs beleszólása. Ezért aztán most a közösségi oldalán szólt vissza nemcsak Blankának, hanem a TV2-nek is a rapper, amit változtatás nélkül közlünk: „Amit Blanka kiírt, az teljesen igaz, nem vagyunk együtt. Bár abban tévedett, hogy provokálni akartam volna őt, csupán zsigerből kiírtam, ami éreztem, és tudatni akartam. Néha én is túlzásokba esem, talán ezt túlpoénkodtam… Summa summarum: mindenki gyógyul, Soultrip, Lélekrehab, etc. Majd igyeXem az ilyen közlési ingereimet dalok formájában prezetálniNtheFuture. Na lessük meg az Ázsia Expresszt most már. Kell még trashreality promo?” – írta L.L. Junior, tisztázva a helyzetet.

Fotó: Instagram

A szemfüleseknek pedig feltűnhetett, a magyarázattal nemcsak Blankának, hanem a TV2-nek is beszólt, de még azoknak az előadóknak is, akik dalaikban dolgozzák fel a magánéleti válságukat – példaként említhetjük T. Dannyt.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!