Napi friss

Lovas Rozi már a végét járta, de akkor…

Lakóautót ajánl nyaraláshoz, de ígéri, hamarosan ovis beszoktatáshoz is segítséget nyújt.

Sokan elrettennek és még az ötletet is azonnal elvetik, hogy kisgyerekekkel messzire utazzanak. A pörgős évad után Lovas Rozi bevallottan teljesen kipörgette magát, és ahogy ő fogalmazott: már a végét járta, de a nyáron sikerült valóban kikapcsolnia és pihenni, ebben segített az is, hogy kipróbált egy új nyaralási formát a családdal. Férjével idén először vállalták a lakóautós nyaralást, amit kifejezetten kisgyerekes családoknak ajánlanak. Nekik a négyéves János Miksával és a kétéves Izabellával nagyon bejött ez a vakáció, aminek valószínűleg jövőre is lesz folytatása. „Erre az életmódra egy pillanat alatt rá lehet érezni. A gyerekek este is csak rápattantak a biciklikre, az én hátamon a fürdőcuccok, így mentünk a kempingekben fürdeni” – mesélte az RTL Reggeliben A mi kis falunk és a Gólkirályság sorozatok kedvelt színésznője.

Fontosnak tartja ugyanakkor, hogy férjével, a rendező Horváth János Antallal kettesben is töltsenek időt. Avignon-ban és Marseille-ben romantikáztak. „Fontosnak gondoljuk, hogy kettesben is töltsünk időt. Ezt lehet kicsiben és nagyban is. Amikor a gyerekek egészen picik voltak, akkor is figyeltünk rá, és amikor elaludtak, és volt még a napból két-három óra, amikor csak mi vagyunk, beszélgettünk. Az már a haladó szint, amikor itthon is lehet őket hagyni pár napra. Szerencsére csodálatos módon tudjuk megélni ezt a többgenerációs együtt létezést, négy fantasztikus nagyszülő van, meg a tágabb család is nagyon szuper, így nem okozott gondot. Ami melós volt, az inkább az, hogy kikapcsolódjon az ember a rohanásból.”

Rozi a nyár utolsó napjaiban azonban már a munkára koncentrál. Hamarosan egy ötrészes podcastsorozatot forgat, amelyben gyerekekkel és szakemberekkel együtt az óvodás beszoktatáshoz próbál majd segítséget nyújtani. És megkezdi a színházi évadot is, folytatja a tavalyi nagy sikerű, Lányok, fiúk című önálló estjét, szeptember 23-án lesz az első előadása.

Kiemelt fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!