Napi friss

Mi történik Angelina Jolie testével?

Az egykori bombázó már csak árnyéka önmagának.

Fotók hada lepte el az internetet, hiszen Angelina Jolie tiszteletét tette a velencei filmfesztiválon, ahol bemutatták új filmjét. A Maria Callas életéről szóló Maria című film, amiben Angelina Jolie játssza a címszereplőt, a bemutatón látványos sikert aratott, ugyanis álló tapssal hálálta meg a közönség. A színésznőt láthatóan meghatotta a siker, és elfordulva törölgette kitörő könnyeit, miközben percekig zúgott még a taps és az üdvrivalgás.

Ám a szemfüles rajongók azt is észrevették, hogy a bombázó, akiért a világ férfiai egykor rajongtak, mára betegesen sovány lett. A színésznőt bár többször fotózták különböző csodálatos ruhakölteményekben, amik egytől egyig pazarul álltak neki, a soványsága így is kirívóan szembetűnő volt. Nem egy képen látszik, hogy a karja annyira vékony, hogy a bőrén az összes ér látszódik. Nem beszélve csontos vállairól. Egyesek szerint a színásznő már betegesen sovány, és nagyon aggódnak érte a rajongók.

Galériánkra kattintva megnézheti, hogy nézett ki Angelina Jolie a velencei filmfesztiválon. Íme!

Új filmje kapcsán egyébként azt mondta, lelkileg is megterhelő feladat volt számára a görög operaénekesnő megformálása. „Fogalmam sem volt róla, mennyi mindent tartok magamban és nem engedek ki. Szóval a kihívás nem technikai volt, hanem egy érzékeny élmény, hogy megtaláljam a hangomat, a testemben legyek, és kifejezzem magam. Minden egyes porcikádat oda kell adnod magadból” – fogalmazott Jolie, aki hét hónapon át gyakorolt, hogy a főszereplőt minél hitelesebben alakíthassa.

Kiemelt kép és fotók: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!