Napi friss

Tóth Vera a magyar Adele? Rá sem ismerni az énekesnőre: „Le a kalappal!”

Kísértetiesen hasonlítanak egymásra.

Néhány évvel ezelőtt a 36 éves, tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnő, Adele elképesztő fogyása forgatta fel a világot, most pedig magyar hasonmása, Tóth Vera átalakulása előtt ámulnak a rajongók.

A két díva népszerűségét nem kilókban mérik, hisz egyenként 50 kilós fogyásuk előtt is elképesztő sikereket értek el, ám ezúttal kitartásukról, akaraterejükről is tanúbizonyságot tettek. Bár Vera már évekkel ezelőtt orvoshoz fordult, és testsúlycsökkentő műtétnek vetette alá magát, súlyát nem mindig sikerült megtartania. Kritikusaitól egyből kapott is hideget-meleget, ha esetleg visszaszedett néhány kilót, a bántásokat pedig már ő sem hagyta szó nélkül. „Évekig azon fáradoztam, azért dolgoztam terápiás körülmények között vagy éppen magányosan, magamba merülve, hogy ne bántsam magam a testem miatt, hogy legyek magammal gyengéd, és a különböző hamis érzeteket, kényszerképzeteket elhagyhassam végre – írta még néhány évvel ezelőtt a közösségi oldalán Vera, aki azt is elárulta, hogy nem akkor bántották a legtöbben, amikor 50 kilóval többet mutatott a mérleg, hanem a fogyása után. – Én lettem bizonyos emberek mumusa, a szemét, aki amióta lefogyott, nem lehet már önideologizálás és önnyugtatás tárgya. Tegnap óta százával kaptam a megjegyzéseket, hogy megint milyen kövér vagyok, hogy hol a fogyás? Még ha híztam is volna, akkor is büszke lennék magamra az elért eredményeimért, de nem hazudok, baromira megérintettek a bántó szavak” – vallotta be akkoriban az énekesnő, aki azóta ismét újabb sikersztorit könyvelhet el magának, hisz elképesztő átalakuláson esett át.

Tóth Vera és Adele korábban súlyproblémákkal küzdöttek (Fotó: TV2, Getty Images)

Verára alig lehet ráismerni legújabb fotóján, amelyen egy ezüstszínű, combközépig felsliccelt estélyi ruhában pózol. A 39 éves díva megszólalásig hasonlít az angol énekesnőre. „A magyar Adele-sztori, nagyon nagy a változás, és ezt sokan nehezen fogadják be, de szerintem le a kalappal!” – írta az egyik kommentelő, a párhuzam pedig többeknek is feltűnt. „Egy pillanatra azt hittem, Adele áll előttünk! Vera és Adele, tökéletes alkotói párost alkotnátok! Számomra nagyon hasonlatos, amilyen értéket képviseltek” – jegyezte meg másvalaki. Persze olyan is akadt, aki szerint a szembeötlő változás csupán photoshop és különböző szépítőfilter műve, de volt, aki ezt is megcáfolta. „Nemrég találkoztunk velük egy étteremben, és sugárzott. Bomba formában van, gyönyörű és stílusos. Nem tudom, a fotón mennyi retus van, de a pár hetes emlékeim alapján nem sok különbséget látok!”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu, Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!