Napi friss

Édesapja Cserpes Lauráról: „Nem gondoltam volna róla, hogy ilyen kitartó”

Az énekesnő sok helyzetben magára volt utalva az Ázsia Expressz forgatásán, hiába volt mellette az apukája.

Cserpes Laura az édesapja, István oldalán szállt versenybe az Ázsia Expressz hamarosan debütáló szériájában. Bár elmondása szerint szoros és jó viszonyt ápolnak egymással, a műsor okozott feszült pillanatokat is számukra. „Van egy jó apa-lánya kapcsolódás köztünk, de azért van egy nem jó kapcsolódás is, ami itt az extrém körülmények között elő-elő tűnik” – ismerte el Cserpes Laura a Femcafénak adott interjújában, amiben végig egymás szavába vágva, humorosan, ugyanakkor szurkálódva meséltek arról, hogy kit mi zavart a másikban. „Hát azért sok mindent rosszul láttál a verseny során, és még erőszakot is alkalmaztál, hogy elhiggyem” – mondta az énekesnő édesapja, István, amihez Laura csak nevetve annyit fűzött hozzá: „Ez a vicc része volt.”

Úgy tűnik, mindketten elég makacs természetűek, így nem csoda, ha ellentét alakul ki apa és lánya között egy olyan műsorban, ahol folyamatosan és gyorsan döntéseket kell hozni. Cserpes Laura nem tagadta, hogy a felfokozott stresszhelyzetben sokszor felidegesítette az édesapja apja azzal, hogy minden lépését megkérdőjelezte. „Egy szülőnek ezt nehéz ilyenkor elfogadni, hogy felnőtt nő vagyok, és lehetnek nekem is jó gondolataim és döntéseim” – mutatott rá az énekesnő, mire az édesapja megszólalt: „Meg rosszak is…” – szólt közbe István, mire Laura csak annyit reagált: „Ugyanezt csinálta odakint is, és megőrjített ezzel…”

Szerencsére azért pozitívan is csalódtak egymásban. „Azt gondolom, nagy dolog megtapasztalni felnőtt nőként is, hogy az édesapád nemcsak kislányként tűnt egy nagyon erős embernek, hanem most, jóval később is képes a tartalékait elővenni. Ez újra megerősített abban, hogy apa nagyon erős.” De nem csak Laura látta meg édesapjában a csodálnivalót. „Sose gondoltam volna a lányomról, hogy ilyen brutálisan kitartó, mondja és intézi, amit kell… Merthogy magára volt utalva” – mondta büszkén István, aki nem beszél idegen nyelveket, így Laurának egyedül kellett megértetnie magát Ázsiában.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!