Napi friss

Bódi Csabi bocsánatot kért a rajongóitól – videóval!

Vállalhatatlan stílusban osztotta ki Lajost.

Indulatos videóval reagált egy kommentelő, bizonyos Lajos hozzászólására Bódi Csabi, de annyira szégyelli, amiket mondott, hogy már el is tüntette az internetről. És nem elégedett meg ennyivel: egy újabb videóban bocsánatot is kért a viselkedéséért. Persze nem Lajostól, mert: „Azt, hogy bántsák a családomat, a gyerekemet meg a szüleimet, nem tűröm el senkinek.”

A mulatós sztár hosszan magyarázkodik a tőle szokatlan stílus miatt, pedig rajongói megértik az indulatait. „Nagyon rosszat írt az egyik videóm alá a családomról és rólam, nagyon rosszul véleményezett. (…) Erre csináltam egy reagáló videót, na ez a videó volt a helytelen. Nem olyan stílusban és módon reagáltam ezt le, amilyen én vagyok, ami engem tükröz – mondja, és hozzáteszi: – Nagyon-nagyon kellemetlen nekem ez, több ilyen nem fog előfordulni.”

Bódi Csabi újra üzent Lajosnak, a családját gyalázó kommentelőnek is, de most már higgadtabban. „Lajos, legyél jó ember, te is tudod, hogy nem szépen írtál a családomról – neked sem esne jól, ha felmennék az oldaladra, és mindenféle csúnya dolgokat írnék a családodról, úgyhogy ne legyél felháborodva. (…) Aki ismer, tudja jól, hogy szerény, alázatos, tisztelettudó ember vagyok, a Jóisten áldását kívánjuk mindenkinek, úgyhogy nem tudom, mi történt velem. A meleg megütötte az agyamat…”

@bodi_csabi

#pusztuljonforyouba #pusztuljonaforyouba #pusztuljonfyba #foryou #nekedbee #foryoupage #f #fp #fpy #fpyシ #bodicsabi #bódicsabi #perteeee #perte #furdich #fyp #bocsánat

♬ eredeti hang – Bódi Csabi

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!