Napi friss

Ördög Nórában nagy törést okoztak Lilu szavai

A műsorvezető szerint logikusabb lenne összetartani a szakmában lévő női szereplőknek.

Ördög Nóra nemrég a TV2 Titkok Ramónával című műsorban vendégeskedett, ahol Lékai-Kiss Ramónával vitatták meg a szakmabeli kérdéseket. Amikor a féltékenység került szóba, Nóra viccesen megemlítette, hogy Rami már két éve elhappolja előle a legjobb női műsorvezetőnek járó díjat, majd komolyra fordítva a szót, azt válaszolta, hogy nem érzett soha féltékenységet. Pont, hogy azt az álláspontot erősíti, miszerint nekik, női műsorvezetőknek össze kellene zárni, hiszen olyan szűk rétegről beszélünk, hogy nem éri meg furakodni. „Ez rendszeres, hogy össze akarják ugrasztani a riválisnak gondolt műsorvezetőnőket, de én erre mindig azt mondom, hogy nekünk össze kell tartanunk, és ez sokkal logikusabb. Ezt nem gondolja senki végig, hogy milyen kevés ember van, akik ugyanazokat a szituációkat élik át, mint mi. Tehát nekünk pont azt a legnagyobb érték, hogy mi tudunk igazán ugyanazokról a dolgokról egymásnak beszámolni és tapasztalatot cserélni. Ez egy annyira szűk kör, hogy gyakorlatilag nincs is más, akivel ugyanazokat az élményeket és dolgokat meg tudjuk osztani.”

Nóra az elmondása alapján jó kapcsolatot ápol kolléganőivel. Rami mellett Liptai Claudiát és Lilut is említette, éppen ezért érintette rosszul, amikor Lilu az ellenkezőjét nyilatkozta róla, vagyis pontosabban a közös munkáról. „Liluval kapcsolatos viszonyomról én egész tavalyig azt gondoltam, hogy mi nagyon jól dolgoztunk együtt, és nagyon jóba vagyunk, és bár azóta találkoztunk, és most is azt gondolom, hogy mi jóba vagyunk, van, ami nagyon rosszulesett – vallotta be őszintén Nóra Kadarkai Endrének nemrég. – Ezen az ominózus RTL 25 éves évfordulós műsorfelvételen kérdeztek a Liluval közös munkáról, ahol elmondtam, hogy szerintem tök jól dolgoztunk együtt. Ő még egyszer azt nyilatkozta valahol, hogy tulajdonképpen az, hogy két ember hogyan tud együtt dolgozni, az nem a színpadon, a műsorban, a kamerák előtt dől el, hanem hogy egyébként van-e miről beszélgetniük az öltöző folyosón, amíg kijutnak odáig. És mi végigcsacsogtuk Liluval a napokat, tényleg! Iszonyú sok közös témánk volt, és én el is mondtam ezt ezen a műsorfelvételen, de ezt keresztbevágták a Lilu nyilatkozataival, aki nem tudom, hogy miért – lehet, az ő fejében megváltozott ez az emlék kettőnk közös munkájáról –, azt mondta, hogy ez egy borzalmas ötlet volt, mi borzalmasan működtünk együtt és ez egy borzalmas dolog volt. Nekem ez rosszulesik, mert tudom, hogy nincs így, vagy legalábbis az én mozim az teljesen más ezzel kapcsolatban.”

Ördög Nóra szerint mindennek a hátterében az áll, hogy az RTL-től átigazolt a TV2-höz, míg Liluról köztudott, hogyha el is hagyná az RTL-t, a TV2-höz biztosan nem menne át.

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu; Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!