Napi friss

Ilyen nincs: L.L. Junior ki akarja vágatni agresszív viselkedését az Ázsia Expresszből

A rapper csúnyán beszélt Dárdai Blankával, akivel utólag csatlakoztak a stábhoz.

Izgalmas, megható és botrányos jelenetekből sem lesz hiány a TV2 realityjében, az utóbbit leginkább a műsorhoz később csatlakozó L.L. Junior fogja szolgáltatni – tudta meg a story.hu. A népszerű rapper akkori kedvesével, Dárdai Blankával vállalkozott a nem mindennapi kalandra, ám a fizikai és mentális megpróbáltatások nem éppen az úriemberoldalát hozták felszínre. „Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, aki a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését. Ő a tavalyi évadban Varsányi Rékát alázta meg nem egyszer” – mesélte a story.hu-nak az egyik stábtag, aki szerint Junior maga is rájött, hogy alaposan vissza fog esni a népszerűsége, miután a TV2 műsorra tűzi az Ázsia Expresszt. Ezért addig próbálja menteni a menthetőt, amíg nem késő, és állítólag folyamatosan ostromolja a rendezőt, hogy az utómunkák során, a vágás segítségével finomítsanak a viselkedésén.

A story.hu a TV2 sajtóosztályán keresztül kérdezte meg az alkotókat, hogy erre mennyire van lehetősége Juniornak: „Természetesen a műsor utómunkájába és szerkesztésébe nem szólhatnak bele a szereplők, az csakis a kreatív csapat döntése, hogy a rengeteg forgatott anyagból mi kerül adásba és mi nem. Ebben a TV2 munkatársait csakis a műsorszerkesztés szakmai aspektusai és az adott adások struktúrája, dinamikája, történetszálai befolyásolják, semmi más.”

A jelek szerint valóban nem teljesíthette Junior kérést a TV2, mert a rapper és kedvese nem jelent meg az Ázsia Expressz hétfői sajtótájékoztatóján. Persze az is lehet, hogy csak azért nem, mert időközben a páros újra szakított. Úgy tudjuk, ezúttal Dárdai Blanka volt az, aki kidobta a 43 éves énekest.

Kiemelt kép: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!