Napi friss

Hódi Pamela: „Nekem nem kell speciális védelem, nem féltem az arcom az ütésektől!”

Még egyáltalán nem izgul a Sztárbox megmérettetései miatt.

Hódi Pamela tavaly már kapott felkérést az RTL-től, de akkor még – lévén, hogy a kisebbik lánya, Evolet csak kétéves volt, nem járt közösségbe, és így nehéz lett volna megoldani a felügyeletet a felkészülési időszakban – nem vállalta a Sztárboxot. Az idei megkeresésnél viszont változott a helyzet, és hamar meghozta a döntést, hogy belevág a versenybe. Azt mondja, egyáltalán nem izgul, de nem azért, mert annyira magabiztos lenne. „Egész egyszerűen az van, hogy most még tudom, hogy van időm. Majd az utolsó héten vagy azt utolsó napon már biztos, hogy nagyon fogok izgulni, és szerintem semmit sem fogok aludni. Egyébként most is vannak olyan edzőmeccsek, amik után olyan hevesen ver a szívem még órákig, hogy egyszerűen képtelen vagyok elaludni, és csak kattogok, mit hogy kellett volna csinálnom” – kezdi a story.hu-nak Pamela.

Nemazalány és Hódi Pamela a női könnyűsúly súlycsoportban mérkőznek meg egymással (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Ellenfelét, Nemazalányt, azaz Halastyák Fannit a műsor sajtótájékoztatóján ismerte csak meg, de azt mondja, nem tart tőle. „Fanni magasságra és súlyra is hasonló kaliber, mint én, de én nem arra alapoznám a bokszot, hogy kinek milyen a külseje. Sokkal inkább szól szerintem arról, hogy fejben mennyire tudsz ott lenni majd az adott napon, és tudod-e a megtanult kombinációkat, az edzői tanácsokat alkalmazni.” Pamela, aki az eddigi felkészülés alatt egyébként 6 kilót fogyott, ami szerinte azért nem olyan látványos, mert mind izommá alakult át, nem tart a fejét ért ütésektől. „Egyáltalán nem féltem az arcom, ha így lenne, hülyeség lett volna elvállalnom a műsort. Szóval nekem nem kell speciális védelem, az biztos” – szögezi le, és hozzáteszi, kész szurkolótábor várja otthon két kislánya, férje, nagymamája, édesanyja és testvérei személyében, ami szintén nagy löketet ad neki, hogy jól teljesítsen. S bár eddig nem állt nagy sportember hírében, biztos benne, hogy a boksz megmarad az életében a műsor után is, noha nem ilyen intenzitással gyűri majd, mint ahogyan most.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!