Napi friss

Krausz Gábor az Ázsia Expresszről: „Anna nagyon jól kezelte a kirohanásaimat”

A séfet és táncos kedvesét próbára tette a kalandreality.

Szeptember 1-jén indul a TV2 kalandrealityjének, az Ázsia Expressznek a legújabb évada, amelyben a legutóbbi Dancing with Stars győztes párosa, a magánéletben is egy párt alkotó Mikes Anna és Krausz Gábor is látható lesz versenyzőként. Gábor elárulta, hogy miért nem hitte, hogy valaha részt vesz majd ebben a versenyben, és azt is, ezúttal miért gondolta meg magát. „Már az előző években is felkértek, hogy szerepeljek a műsorban, de akkor még nem gondoltam, hogy én ezt képes vagyok megcsinálni. Ám Anna személyében egy végtelenül kalandvágyó lányt ismertem meg, és az ő lelkesedése rám is hatással volt, épp ezért mellette sokkal szívesebben vágtam bele egy ilyen kihívásba, főleg mivel biztos voltam benne, hogy ez nagyon jót fog tenni nekünk” – nyilatkozta Krausz Gábor a Blikknek.

Váltig állítják, hogy a műsor semmi újat vagy váratlant nem hozott elő belőlük, amit még ne látott volna a másik. A megpróbáltatások csupa pozitív irányba formálták a kapcsolatukat. A táncos műsor alatt olyan dolgokat éltek meg együtt, amit mások évek alatt, így könnyebb volt ezeket a helyzeteket kint együttesen kezelni. „Nagyobb stressz volt, jobban kijöttek bizonyos tulajdonságaink, de semmi új. Már össze voltunk zárva hónapokon keresztül, ott megismertük egymást, semmi újat nem tudtunk egymásnak mutatni. Felerősödtek dolgok, de ami addig nem derült ki, az utána sem, még a Dancing alatt minden kiderült… Nem tagadom, voltak kirohanásaim, akárcsak a Dancing alatt, de szerencsére Anna nagyon jól kezeli ezeket” – nyilatkozta laza könnyedséggel a sztárséf.

Bár a verseny részleteiről még nem árulhatnak el sokat, Mikes Anna bevallotta, mi okozta neki a legnagyobb nehézséget. Leginkább a körülmények viselték meg, azaz a higiénia – vagy inkább annak hiánya –, nem pedig maguk a feladatok. „Még a legjobb családoknál is olyan volt az illemhelyiség, hogy elszörnyülködtem. Egy istálló különb nálunk itthon, csak hogy érzékeltessem… Mindennap szembesülnöm kellett ezzel a problémával. Meg kellett szoknom, mert egyszerűen nem tudtam túllendülni rajta.”

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!