Napi friss

Keresztes Ildikó megtörte a csendet: agyműtéte után tele van tervekkel

Az énekesnő egész más születésnapi ünneplésre készül, mint ahogy azt eredetileg tervezte.

Három nap és Keresztes Ildikó hatvanéves lesz. Az énekesnő nem szégyelli a korát, sőt azt mondja, most tudja végre igazán értékelni és szeretni önmagát. Sajnos ehhez keresztül kellett mennie egy nagyon súlyos betegségen. Keresztes Ildikó azonban felépült, de ahhoz, hogy kizárólag egészségére koncentrálhasson, hónapokra el kellett tűnnie. Nem lehetett látni a színházban nem koncertezett, sőt semmilyen egyéb szereplést sem vállalt. Januárban adott utoljára interjút, ezt követően pedig csak májusban, amikor a rajongóinak elárulta, agydaganattal operálták.

A műtétre februárban a fővárosi Amerikai úti idegsebészeten került sor, és nyár végéig még egész biztos, hogy a lábadozásé lesz a főszerep az életében. „Ha idén a 60. szülinapomra nem lehet sem önálló estem, sem koncertem, mert nem érzem úgy magam, hogy dolgozzak, azt gondoltam, akkor azt adom magamnak szülinapomra, hogy kiszállok a mókuskerékből több hónapon keresztül” – nyilatkozta az énekesnő a Tények Plusznak.

Őszintén beszélt az elmúlt hónapokról, élete legnehezebb időszakáról is. A pillanatról, amikor egy novemberi rosszullétet követő alapos kórházi kivizsgálás után közölték vele a hírt, amelyről soha senki nem akar hallani, hogy daganatot találtak az agyában, és a műtét elkerülhetetlen. Ekkor még az orvosok sem tudták biztatni, senki nem tudhatta, milyen kimenetele lesz a betegségének. A nehezén túl van, ám a lábadozás még mindig tart. Felszabadult, tengernyi szabadidejét így most igyekszik hasznosan tölteni: rendet rakott a lakásában, többet találkozik a barátaival, és sportolni is elkezdett, három hónappal az operáció után ugyanis már mozoghat. És mint elárulta, tele van új szakmai ötletekkel is, amit reméli, előbb-utóbb megvalósíthat. „Fel vagyok töltődve, és újra szeretem Keresztes Ildikót. Megpróbálom ezt az állapotot fenntartani, amíg csak élek. Bár túl idilli az állapot, hogy ez így maradjon, de az biztos, hogy másként állok mostantól a világhoz.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!