Napi friss

Tóth Gabit szeretnék látni a Dancing with the Starsban a rajongók, de van egy kis bökkenő

Papp Máté Bencével együtt versenyezhetnek?

Tóth Gabi neve megkerülhetetlen, ha magyar sztárokról van szó. Magánélete és karriere is egyaránt foglalkoztatja a rajongókat, éppen ezért az elmúlt évek során a TV2 kiemelt arca lett. Most egy ideje viszont már nem láthattuk főműsoridőben, ezért sokan arra gyanakodnak, hogy a Dancing with the Starsban szerepel majd.

Gabitól egyáltalán nem áll távol ez a műfaj, előadói sokszínűségét már számtalanszor bizonyította, így valószínűleg a tánc sem fogna ki rajta. Ha úgy döntene, megméretteti magát a Dancing with the Starsban, az már csak azért is különösen izgalmas lenne, mert exférje, Krausz Gábor nyerte a tavalyi évadot, és a verseny során talált rá az új szerelem táncpartnere, Mikes Anna személyében. Kétségtelen, hogy a verseny alatt rengetegen megkedvelték Krausz Gábort, aki egy teljesen új oldalát mutatta meg. Népszerűsége ennek köszönhetően hatalmasat nőtt, és sokak szerint Tóth Gabi imidzsének is jót tenne, ha magánélete helyett ismét inkább a tehetsége kerülne középpontba. Így nem kizárt, hogy vállalná a műsort. Az pedig teljesen biztos, hogy lenne segítsége a felkészülésben, hiszen új párja, Papp Máté Bence szintén táncos. Ez a megoldás egyébként sem lenne teljesen új, hiszen Cooky is párjával, Szécsi Debórával lépett a parkettre, aki profi táncos.

Viszont arról sem szabad megfeledkezni, hogy Tóth Gabi már szerepelt egy táncos műsorban, a Szombat esti lázban néhány éve az RTL-en, ezért nem lenne igazságos, ha ismét megmérettetné magát egy táncos műsorban.

Tóth Gabi és Markó Róbert a döntő előtt estek ki (Fotó: RTL2)

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!