Napi friss

Polgár Tünde: „Te sem örülnél, ha Juan Miguel melletted kezdene borotválkozni”

Azt vallja, egy úrinő a nyaraláskor is úrinő. Ehhez csupán néhány szabályt kell betartani.

Polgár Tünde nemcsak azt mondja el, hogy egy nőnek nem illik egy falatnyi bikiniben mutogatni magát a strandon, hanem például, hogy bánjunk csínján az alkohollal a nagy hőségben, nehogy egy nyári kaland legyen a vége, ami miatt majd bánkódhatunk. „Nincs szükség önbarnító krémekre, spray-kre, pláne ha az rossz minőségű, rossz színű, nem illik hozzád, és a végén narancssárga leszel… – magyarázta a YouTube-csatornáján, mit ne tegyünk a strandon. – Nem attól leszel menő, hogy mindenki azt látja, voltál nyaralni, holott csak barnítóval fújtad le magad.” Szerinte az is zavaró, ha valaki, idézve őt, hegesztőméretű szemüveget visel, és akkora márkajelzés van a sapkáján, a táskáján, amit még a holdról is látni lehetne. „Könyörgöm, higgyétek el végre, nem attól leszel értékes, hogy teleaggatod magad, és úgy nézel ki, mint egy menő bevásárlószatyor vagy egy drága hirdetőtábla.”

A következőt szintén nem teszi egy úrinő: nem sminkel nyaraláskor. „Kimégy a tengerpartra, miért kell még ott is maszkot viselni? Engedjétek el a vastag sminkeket! – folytatta. – Mint ahogy nem sminkelünk a tengerparton, a napágyon, úgy nem ott végezzük el a ’mani-pedit’ sem. Ha nem volt időd arra, hogy kilakkozd a körmödet, mert a gyerek már olyan nagyon le akart menni a partra, akkor hagyd úgy, vagy csináld meg este. De semmi sem visszataszítóbb, mint az ilyen, egyébként tipikusan otthon vagy a fürdőszobában végezhető dolgokat a tengerparton kezdjük el csinálni. Te sem örülnél neki, ha melletted Juan Miguel kezdené el a szőrét leszedni, vagy állna neki borotválkozni. Te is megbotránkoznál…”

Polgár Tünde egyik legfőbb tanácsa, hogy semmiképpen se alkoholizáljunk a nagy hőségben. „Ne te legyél az, aki lefordul a napágyról a túl sok koktéltól, vagy üvöltve tuc-tucozik a medence partján – mondja nyomatékosan. – Ha a barátnőiddel vagy, akkor is az látszik majd, hogy kivetkőztél önmagadból, hiszen egy idő után már nem tudod koordinálni a mozgásodat, itt-ott kilóg minden. És főként, drága fiatal hölgyeim, a legveszélyesebb dolog, hogy ilyenkor bátorra isszuk magunkat, és hadd szóljon, egyszer élünk, egyszer nyaralunk, jó lesz az az egynyári kaland, aminek nagyon rossz vége is lehet.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!