Napi friss

Balázs Andi 600 nő előtt ripakodott rá egy férfira: „Kérlek, indokold meg, hogy mersz ilyet mondani!?”

Karakán kiállása később egy újabb szerephez segítette a színésznőt.

A 100. adáson is túl van már reggeli rádiósként Balázs Andi. A Manna FM-en gondoltak egy nagyot, és három nő ébreszti a hallgatókat, ami mindenkinek egy teljesen új felállást jelentett, nem is sokan bizakodtak abban, hogy sikeresek lesznek a Valódi nők adásai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valódi Nők – Manna FM (@valodinok) által megosztott bejegyzés

Ám hogy hogyan kérték fel a műsorra a színésznőt, mind ez idáig nem esett szó. „Úgy kerültem képbe, hogy ültünk egy nőknek szóló rendezvényen, és volt egy ember, akinek nem mondom ki a nevét, és nagyon lebecsmérlően beszélt a nőkről. Én ott a mikrofont kivéve a műsorvezető kezéből, mondtam, hogy ’Kérlek, ezt indokold meg, hogy hogy mersz ilyet mondani!’ Évinek (Pálfi Éva, a Valódi nők egyik műsorvezetője – a szerk.) nagyon tetszett, hogy ilyen karakánul kiállok a jelen lévő, egyébként 600 nő előtt egy olyan férfival szemben, aki azt mondta, hogy szülés után vissza kell fogyni” – mondta Balázs Andi a Palikék Világa by Manna műsorában, hozzátéve, úgy gondolja, egy olyan ember, akinek adunk a szavára, ne rombolja le a nők önértékelését, ne bántsa meg őket.

Balázs Andi ugyanakkor még a 100. adást követően is elfelejti néha, hogy a mikrofon mögött ülve ő maga nem hallgató. „Néha elfelejtem, hogy rádióműsort vezetek. Jön egy érdekes vendég, és csak ülök a fülessel a fejemen, egyáltalán meg se nyikkanok, tátott szájjal nézek. De aztán eszembe jut, hogy nekem itt hozzá kéne szólnom valamit” – mondta nevetve a színésznő.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!