Napi friss

Ők a legértékesebb magyar celebek: Majka és Sebestyén Balázs a kanyarban sincs Azahriah-hoz képest

A 22 éves énekes hivatalosan is hazánk legjobbja lett.

Míg az utóbbi két évben Majka volt letaszíthatatlan a trónról, addig a rappert most Sebestyén Balázs is beelőzte, a rádióst pedig Azahriah nyomta le a Forbes-listán.

Mint minden évben, úgy idén is egy csokorba szedték a legismertebb, legprofibb, leghitelesebb hírességeket, akik a legügyesebben építettek énmárkát. Az immár tizenegyedik alkalommal rangsorolt sztár-listán persze akadnak visszatérő versenyzők, teljesen új arcok, és bizony olyanok is, akik felfoghatatlan tempóban törtek az élre.

Utóbbi tendencia nem másról mondható el, mint a fiatal énekesről, Azahriahról, aki a tavalyi helyezéséhez képest 22 helyet javítva tört az élre, és pipált le olyan értékes celebeket, mint a második helyen végző Sebestyén Balázs vagy a dobogó harmadik helyét birtokló Majka.

De mivel érdemelete ki Azahriah az első helyet? Nos, azzal, hogy a közösségi média felületeinek követőszáma a kétmilliót súrolja, Z generációs popsztár létére pedig az utóbbi évben a nyomtatott bulvársajtóban is az egyik legtöbbször címlapra pakolt név volt. Ráadásul a vizsgált hat kategóriából (ismertség, láthatóság, kedveltség, hitelesség, pénzteremtő képesség és online jelenlét) hármat szintén Azahriah nyert, amivel egyik celeb sem tudta felvenni a versenyt.

S, hogy kik szerepelnek még a listán? Többek között a Valmar, Ördög Nóra, Palvin Barbi, Istenes Bence, Rúzsa Magdi, Geszti Péter, Krausz Gábor, Kajdi Csaba, Till Attila, Borbás Marcsi.

A teljes listát itt tekintheti meg.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!